ایوبی: کیارستمی‌ها، فرهادی‌ها و ... مبلغ اسلام اصیل در جهان‌اند

حجت‌الله ایوبی در ابتدای صحبت‌هایش گفت: «جای خوشحالی دارد که در این جهان پر از آشوب مراسم باشکوهی را در آرامش برگزار می‌کنیم. به نظرم این همدلی که در کشور ایجاد شده است، جای تقدیر دارد.»

او افزود: «وزیر ارجمند و فرهیخته فرهنگ و ارشاد اسلامی هم امشب در این جمع حضور دارند که مرهون حمایت‌هایشان هستیم.»

ایوبی در ادامه گفت: «امیدوارم که سال ۹۶ سال درخشان‌تری در تاریخ سینمای ایران باشد و جا دارد از دبیر دانا، توانا و خوش سلیقه که باذوق این جشنواره را برگزار می‌کنند نیز تشکر کنم.»

رییس سازمان سینمایی تصریح کرد: «امسال چهارمین سالی است که افتخار دارم در خدمت سینمای ایران باشم. همچنین چهارمین و آخرین سال دولت یازدهم است و ما در خدمت‌تان هستیم. وقتی خاطرات این سال‌ها را مرور می‌کنم، به‌خاطر می‌آورم که چقدر سال اول فضای تلخی حاکم بر سینما بود و من مجبور بودم با شمس و مولانا خواندن شما را امیدوار کنم که همه بحران‌ها را پشت می‌گذاریم.»

ایوبی این‌طور ادامه داد: «سینما بحران هویت داشت، اصناف چند پاره بودند، مخاطبان سینما زیر خط فقر بودند اما با همدلی همه شما سینما امروز یک مطالبه است.»

او در ادامه سخنانش عنوان کرد: «دهه ۹۰ دهه شکوه سینمای ایران است؛ جشنواره امسال نیز جشنواره سینمای امید است. من امسال که فیلم‌های جشنواره را دیدم تمام خستگی‌های چهار ساله‌ام در رفت.»

ایوبی همچنین گفت: «امسال به جرات می توانم بگویم سینمای امید تحقق پیدا کرده است و آینده سینمای ایران از آن جوانانی است که برای سینما زحمت کشیده‌اند.»

رییس سازمان سینمایی ادامه داد: «در فیلم های اجتماعی امسال امید موج می‌زند و خوشحالم که در بسیاری از فیلم‌های امسال به فرمایشات مقام معظم رهبری عمل شده است و شاهد ساخت فیلم‌های اجتماعی خوبی بودیم؛ فیلم‌هایی که غر نمی‌زنند.»

او افزود: «سال آینده هم مثل امسال سینمای ایران با شکوه است، همچنان که امسال برای سینمای ایران  سال گیشه و اندیشه با هم بود. من فکر می‌کنم امسال نیز هم مردم و هم کسانی که دغدغه سینما دارند، خوشحال خواهند بود. سینمای ایران  امسال به مردم لبخند زده است.»

ایوبی در بخش دیگری از صحبت‌هایش اظهار داشت: «سینمای ایران امروز به جایی رسیده است که وقتی بانوی ایرانی اعلام می‌کند من اسکار را تحریم می‌کنم مورد توجه همه رسانه‌های قرار می‌گیرد. این تصویر قدرت سینمای ایران است. سینماگران مرزداران فرهنگ و هنر ما هستند و ما قدردان‌شان هستیم.»

رییس سازمان سینمایی افزود: «در شرایطی که برداشت‌های غلط از اسلام در منطقه جریان پیدا کرده است، کیارستمی‌ها، فرهادی‌ها، مجیدی‌ها و میرکریمی‌ها مبلغ اسلام اصیل در جهان‌اند و مرز اسلام و فرهنگ و تمدن ایرانی را با کشورهای منطقه تبیین می‌کنند. کشورهای منطقه عقیم‌اند از اینکه سینمایی به قدرت ایران داشته باشند.»

57244

کد خبر 629857

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین