اسما اسماعیل پور ، خبرآنلاین لرستان ، علیرضا افتخاری در جلسه شورای آموزش و پرورش پلدختر افزود: این مشکل بارها در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان مطرح شده ولی متاسفانه تا کنون اقدام عملی در جهت رفع آن صورت نگرفته و با توجه به این که این مکان اسکان نوروزی انتخاب شده شهرداری نسبت به رفع این مشکل اقدام کند .
وی گفت: در سطح شهرستان پلدختر سه آموزشگاه دخترانه شاهد ، شهید جودکی منطقه دردیا و یکی از مدارس روستای سراب حمام به سیستم گرمایشی استاندارد (شوفاژ) مجهز شده اند.
وی یکی از مشکلات آموزش و پرورش شهرستان پلدختر را بدهی به دستگاه های خدمات رسان از جمله آب ، برق و گاز دانست و گفت: در دو ، سه سال اخیر استاندار لرستان این بدهی ها را تمدید می کند و امسال نیز در تاریخ 12 آبان ماه سال جاری به مدت 6 ماه تمدید شده اند .
وی از دستگاه های خدمات رسان حامل انرژی شهرستان پلدختر خواست که در این رابطه با اداره آموزش و پرورش همکاری کنند .
وی با بیان این که 5 درصد از درآمد شهرداری به آموزش و پرورش تعلق می گیرد گفت: طبق اظهارات شهردار به دلیل ساخت و ساز کم این درصد ناچیز است اما همین مقدار کم نیز برای آموزش و پرورش مفید است .
مدیر آموزش وپرورش پلدختر گفت: فضاهای آموزشی شهرستان با وجود مساحت زیاد اما از فضای سبز بی بهره اند شهرداری می تواند در کاشت درخت ، درختچه ، گل و گیاه و فضای سبز در این رابطه آموزش و پرورش را یاری کند .
افتخاری افزود: تعاونی مسکن کارکنان دولت در شهرستان پلدختر وجود دارد که 200 نفر از فرهنگیان شهرستان عضو آن و مبالغی را پرداخت کرده اند اما چندین سال است که تعیین تکلیف نشده و تحت نظارت آموزش و پرورش نیست و راکد مانده است که فرهنگیان درخواست تعیین تکلیف آن را دارند و این موضوع از توان شهرستان خارج و باید کار کارشناسی روی آن صورت گیرد .
وی به برنامه های دهه فجر آموزش و پرورش پلدختر اشاره کرد و گفت: در نخستین روز از دهه مبارک فجر زنگ انقلاب در مدرسه دخترانه شاهد نواخته می شود و 14 بهمن ماه جاری ساعت 10 صبح یادواره شهدای فرهنگی در سالن اجتماعات اداره ارشاد و جشنواره خیرین مدرسه ساز در تاریخ 27 بهمن ماه در شهرستان برگزار می شوند .
مدیر آموزش و پرورش پلدختر گفت: مدرسه علی خیرمندی در شهر پلدخترسال گذشته احداث و به بهره برداری رسیده و امسال مدرسه سه کلاسه ولایت در روستای تیمور آباد در 17 بهمن ماه جاری افتتاح می شود
46
نظر شما