به گزارش روابط عمومي شرکت دياکو سازه با توافقات به عمل آمده مقرر شد استان همدان؛ پايتخت فرهنگ ايران اسلامي ميزبان مسابقات جام جهاني و هنرمندان باشد. مهندس رستمي کيا مدیرعامل شرکت دیاکوسازه اسپانسر مالی این جام که هزینه سفر و اقامت تمامی مهمانان خارجی را متقبل شده و در برگزاری این جام در همدان نقش بسزایی داشته است، در اين باره تصريح کرد : ظرفيت هاي گردشگري، بومي و فرهنگي استان همدان هدف مناسبي براي نقش آفريني بخش خصوصي است و شرکت دياکو سازه هدف ورود خود جهت کمک به برگزاری این جام را تبلور و معرفي ارزشهاي گردشگري و فرهنگي استان همدان می داند؛ وي همچنين افزود: به همين منظور و تمام تلاش و کوشش گروه صنعتي دياکو سازه در مسير احراز ميزباني جام جهاني فوتبال هنرمندان و برگزاری باشکوه این مسابقات صرف شد.
وي در ادامه خاطر نشان ساخت: عادل فردوسي پور، پژمان جمشيدي و بسياري از هنرمندان ورزشکار ايراني نام آشنا با لباس تيم ملي ايران در برابر تيم ملي کشورهاي; برزيل، ژاپن، ترکيه، يونان، مجارستان، سوئد، آلمان، آذربايجان و روماني به زمين مسابقه خواهند رفت.
وي با اشاره به پتانسيل استان همدان براي جذب گردشگر خارجي و اظهار اميدواري براي تداوم سير ميزباني استان همدان براي رويدادهاي بزرگ بين المللی گفت : هر کدام از ورزشکاران هنرمند پس از حضور در اين تورنمنت سفيران فرهنگي استان همدان در کشورهاي خود خواهند بود و ان شا الله به معرفي هر چه بيشتر جاذبه هاي فرهنگی گردشگري همدان خواهند پرداخت.
46
نظر شما