انتقاد تند استاندار آذربایجان غربی از استخدام های غیرقانونی در دولت قبل

استاندار آذربایجان غربی گفت: قبل از دولت یازدهم در استانداری آذربایجان غربی ۳۳۰ نفر استخدام شده اند که ۱۱۰ نفر آنها قانونی بوده و حقوق بقیه از محل رفاهی سایر کارکنان تامین شده است.

به گزارش خبرآنلاین آذربایجان غربی، قربانعلی سعادت در رابطه با مدیریت حوزه جوانان با تاکید بر لزوم جدایی ورزش از جوانان عنوان کرد: در سمیناران استانداران پیشنهاد دادم که این تفکیک انجام بشود، اما امیدواریم در دولت دوم آقای روحانی مشکل اشتغال جوانان حل شود.
وی در رابطه با اشتغال جوانان نیز افزود: متاسفانه همه جوانان انتظار دارند که استخدام بشوند. تعداد فارغ التحصیلان بسیار بالا رفته و استخدام دولتی نیز برای آنان ممکن نیست.
وی ادامه داد: قبل از دولت یازدهم در استانداری آذربایجان غربی ۳۳۰ نفر استخدام شده اند که ۱۱۰ نفر آنها قانونی بوده و حقوق بقیه از محل رفاهی سایر کارکنان تامین شده است.
سعادت گفت: ۲۲هزار و ۷۸ شغل در استان تثبیت یا ایجاد شده و جلسات متعددی برای رفع موانع و تسهیل تولید در دولت یازدهم برگزار شده و قرار است تسهیلات ۵هزار و ۶۵۰ میلیارد ریالی از طرف دولت برای نزدیک به ۱۱۱۶ واحد تولیدی ثبت نام کرده در سامانه بهین یاب پرداخت شود.
استاندار آذربایجان غربی همچنین در رابطه با برداشت یکطرفه آذربایجان شرقی از حوزه نمک دریاچه ارومیه نیز اظهار داشت: هم اکنون نیز برخی از تجار ما برداشت نمک دارند و به گرجستان هم صادر می کنند.
استاندار آذربایجان غربی با اشاره به شرایط اقتصادی استان و کارهای انجام شده در استان در زمینه های اقتصادی تصریح کرد: به دنبال احداث کارخانه جهت استهسال کود پتاس از نمک هستیم. کود پتاس سالیانه ۲.۵ میلیون تن استفاده داخلی دارد.

سعادت در مورد وضعیت کولبران گفت:کولبران در معابر مشخص، از ساعت ۸ تا ۱۷ و با دارا بودن کارت کولبری فعالیت می کنند و تردد برخی از افراد در خارج از این معابر و در ساعت های نامشخص کولبری محسوب نمی شود.
وی افزود: کولبری امتیازی است که در برخی از استان های مرزی از جمله آذربایجان غربی به مرزنشینان داده شده و دارای تعریف و شرایط معین است.
استاندار آذربایجان غربی به قاچاق سازمان یافته در مناطق مرزی اشاره کرد و تصریح کرد: کولبری در ساعت های تعطیلی مراکز از سوی مرزنشینان توجیهی ندارد و این در حالی است که کولبران هر سه روز در میان کولبری می کنند و در بقیه روزها به خرید و فروش کالا می پردازند؛ کولبران ماهانه به طور متوسط حدود ۱۵ میلیون ریال درآمد دارند.

وی طرح خط آهن مراغه - ارومیه را مهمترین طرح عمرانی سال جاری در آذربایجان غربی خواند و افزود: قطعه نخست این طرح از مهاباد تا نقده آماده بهره برداری است و قطعه دوم نیز تا اردیبهشت سال آینده افتتاح می شود.

46

 

کد خبر 631236

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار