ایلنا نوشت: نماینده مردم تهران از گزارش شهردار تهران درباره حادثه پلاسکو انتقاد کرد و گفت: اگر شهرداری تهران بودجه ندارد، پس چگونه این همه فرهنگسرا در سطح شهر می سازد.

سهیلا جلودارزاده با اتمام نشست علنی امروز مجلس که به ارائه گزارش حادثه پلاسکو از سوی وزیر کشور، شهردار تهران و روسای کمیسیون‌های مربوطه اختصاص داشت، باحضور در جمع خبرنگاران نسبت به نحوه ارائه گزارش قالیباف و اینکه از مردم تهران عذرخواهی نکرد، انتقاداتی را مطرح کرد.

نماینده مردم تهران با اشاره به عدم تخصصی و بی کفایتی مدیر آتش نشانی پایتخت، گفت: سه سال پیش در آتش‌سوزی دیگری در همین خیابان جمهوری، دو زن درگذشتند و آتش نشانی گفت تجهیزات و نردبان نداشتند و در جریان پلاسکو نیز به دلیل همین ضعف تخصص، آنقدر آب به ساختمان بستند که پلاسکو فروریخت.

او گفت: هم اکنون آتش نشانان نیز از این رییس ناراحت هستند. رییس آتش نشانی بازنشسته ارتش است و هیچ تخصصی ندارد. چرا این مسائل در مجلس مطرح نشد؟

نماینده اصلاح طلب مردم تهران در مجلس یادآور شد: اگر همان سه سال پیش به بی‌کفایتی مدیر آتش نشانی توجه می‌شد، امروز این وضع پیش نمی‌آمد. اینکه روی آتش آب بریزند هنر نیست. باید یک فرد متخصص و باتجربه مسئولیت آتش نشانی را برعهده بگیرد که بتواند نیروهای خود را تربیت کند

عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی یادآور شد: اینکه بودجه آتش نشانی برا خرید تجهیزات بی‌کیفیت هدر رفته، نکته‌ای است که مورد بی توجهی قرار گرفته است. اینکه تمام بودجه صرف نردبان‌ها و تجهیزاتی شود که در نهایت کار نمی‌کنند، بی‌فایده است.

او تاکید کرد: اگر شهرداری تهران بودجه ندارد، پس چگونه این همه فرهنگسرا در سطح شهر می سازد.

جلودارزاده در پایان تصریح کرد: هنگامی که برای بازدید به آتش نشانی‌ها می‌رویم می گویند مشکلی ندارند و این نشان می‌دهد که مشکل اصلی در مدیریت آتش نشانی و شهرداری است.

29219

 

 

کد خبر 631285

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۰:۱۵ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۳
    0 0
    ای بابا. شما هم دلت خوشه خانم نماینده. شهرداری تهران شده محل دپوی نظامیان بازنشسته و دوستان آقای دکتر خلبان که همه کار بلندند جز شهرداری
  • بی نام IR ۱۰:۲۸ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۳
    0 0
    قالباف طيفي را نمايندگي مي‌كند و عذرخواهي وي، عذرخواهي آن طيف است و هيچ تعجبي ندارد
  • بی نام IR ۱۰:۴۱ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۳
    0 0
    حق داره عذر خواهی نکنه.. تمام امیدش برای ریاست جمهوری به خاک سیاه نشست
  • گمنام IR ۱۳:۱۷ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۳
    0 0
    در شهرداری بی کفایتی مشهود است ولی مجبوریم این چند ماه رانیز تحمل کنیم مردم همه چیز را فهمیدند واز اینکه شهر دست نا کار امدان افتاد مغمومند
  • بی نام RO ۱۳:۵۷ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۳
    0 0
    در مقایسه با ۱۱سپتامبر که ۷ ماه برای پایان عملیات زمان برده است ۹۰ روز تخلیه آوار برج دوقلو توانستیم در کمتر از ۹ روز کار پلاسکو را انجام دهیم......بدون شرح

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین