۰ نفر
۱۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۸

مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان گفت: مسمومیت با گاز منوکسیدکربن از ابتدای سال جاری تاکنون در استان اصفهان 20 قربانی گرفته است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان، دکتر غفور راستین اظهار کرد: مسمومیت با منوکسیدکربن در استان اصفهان از ابتدای امسال تاکنون 276 مورد بود که در این حوادث 20 نفر جان خود را از دست دادند و سایر مصدومان به بیمارستان منتقل و یا به صورت سرپایی درمان شدند.

وی گفت: فوریت‌های پزشکی استان اصفهان در دی ماه امسال 14 هزار و 998 ماموریت اورژانس پیش‌بیمارستانی را انجام داد که از این تعداد 11 هزار و 139 مورد غیرتصادفی و سه هزار و 859 مورد تصادفی بوده است.

مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان افزود: از مجموع ماموریت‌های ترافیکی در این مدت، دو هزار و 854 مورد در مناطق شهری و یکهزار و پنج مورد در جاده‌های استان بوده است.

وی تصریح کرد: در دی ماه امسال، 11 هزار و 173 بیمار و مصدوم پس از دریافت خدمات درمانی اورژانس پیش‌بیمارستانی، به وسیله آمبولانس به بیمارستان منتقل و دو هزار و 472 نفر به صورت سرپایی توسط تکنسین‌های فوریت‌های پزشکی در محل حادثه درمان شدند.
راستین ادامه داد: پایگاه فوریت‌های پزشکی مستقر در فرودگاه اصفهان نیز در دهمین ماه امسال به 246 ماموریت اعزام شد.

وی یادآوری کرد: در این مدت، 73 مورد مسمومیت با CO به اتاق فرمان 115 اصفهان گزارش شد که 70 نفر از آنها توسط اورژانس پیش‌بیمارستانی به بیمارستان منتقل و یا به صورت سرپایی درمان شدند؛ همچنین سه نفر از این افراد جان خود را از دست دادند.

 

۴۸

کد خبر 631364

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار