مذاكرات غيرمستقيم ايران و آمریکا

۰ نفر
۳۱ اردیبهشت ۱۳۸۹ - ۱۹:۱۶

فایننشیال تایمز: بخشی از نگرانی‌های آمریکا مربوط به حضور لیبرال دموکرات‌ها در دولت کامرون است. لیبرال دموکرات‌ها به رهبری نیک کلگ، مخالف هر گونه دخالت در عراق دوم هستند. آنها در حمایت از جنگ افغانستان نیز با احتیاط برخورد کرده‌اند.

نیک کلگ یک ضدآمریکایی نیست، اما معتقد است انگلیس نباید دارای روابط نزدیک با آمریکا باشد و این امر باعث می‌شود برخی اوقات انگلیس توجیهی برای دور شدن از اروپا داشته باشد.  این در حالی است که بسیاری از مردم در واشنگتن معتقدند که اگر انگلیس رهبر قاره خود باشد، می‌تواند متحد کارآمدتری برای آمریکا محسوب شود.

ناظران آمریکایی که فضای سیاسی انگلیس را از نزدیک تحت نظر دارند، بر این باورند که دیوید کامرون از استقرار نیروهای انگلیسی در افغانستان حمایت کرده است، اما این حمایت توام با احتیاط بوده است. وی نماینده یک طیف از محافظه‌کارانی است که نسبت به ماجراجویی‌های خارجی بدبین هستند.

دولت آمریکا حق دارد بگوید که هم اکنون زمان کاهش نیروهای انگلیسی و یا خروج آنها نیست. واشنگتن و لندن دارای اهداف استراتژیک مشترکی هستند. در طول رقابت‌های انتخاباتی انگلیس، مساله جنگ به ندرت مطرح شد و تمامی احزاب حضور سربازان انگلیسی در افغانستان را تحسین کردند.

یکی از اولویت‌های کاری کامرون باید حل مسائل استراتژیک باشد. اکثر اوقات نقش انگلیس مجهز کردن نیروهای خود برای انجام برنامه‌های آمریکا بوده است. اخبار تشویق کننده جدید این است که افزایش شمار سربازان به همراه بکارگیری راهبرد‌های جدید اطلاعاتی به دستور ژنرال استنلی مک کریستال، به نیروهای ناتو یک چارچوب‌ کاری هماهنگ ارائه کرده است.  اخبار بد نیز این است که حامد کرزای، رئیس جمهور افغانستان، هم‌چنان یک شریک غیر قابل اعتماد محسوب می‌شود و تلاش‌ها برای بهبود حکمرانی در افغانستان به خاطر فساد و رقابت‌های بومی، پیشرفت نداشته است.

کد خبر 63244

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین