پرستاران با موفقیت در افزایش سلامت جامعه تلاش می کنند

فرماندار پلدختر: پرستاران با موفقیت در افزایش سلامت جامعه تلاش می کنند

به گزارش خبرانلاین لرستان ،فرماندار پلدختر گفت: حضرت زینب(س) الگوی صبر و استقامت برای زنان جامعه است و پرستاران باید این حضرت را الگوی خود قرار دهند و این قشر با موفقیت در افزایش سلامت جامعه تلاش می کنند که باید قدردان زحمات آنها باشیم .
نعمت الله دستیاری روز شنبه در جمع پرستاران شاغل در بیمارستان امام خمینی (ره) با تبریک سالروز میلاد حضرت زینب (س) افزود: پرستاران به عنوان قشر دلسوز و زحمتکش جامعه وظیفه سنگینی برعهده دارند و با علاقه و از خودگذشتگی به بیماران خدمت رسانی می کنند.
وی اظهار کرد: پرستاران به واسطه شغلی که دارند باید با تاسی از این بانوی بزرگوار در کار سخت و طاقت فرسای خود صبر پیشه کنند.
وی با بیان اینکه پرستاران به عنوان پیشگامان عرصه سلامت وظیفه حساسی دارند، افزود: پرستاری شب و روز نمی شناسد و کسانی که در این عرصه خدمت می کنند به طور قطع انسان هایی صبور، مهربان و با عاطفه هستند.
فرماندار پلدختر با بیان اینکه پرستاری خدمتی ماندگار
به مردم و عبادت است، گفت: خداوند به خاطر ایثار، سختی ها و صبر و استقامتی که پرستاران در خدمت رسانی به بیماران دارند، پاداش زیادی به آنها عطا می کند.
ناصر بابایی رییس شبکه بهداشت و درمان پلدختر نیز اظهار کرد: پرستاری شغل بسیار مهم و با ارزشی است که نیاز به سه ویژگی بصیرت عمیق، شجاعت و صبر زینب گونه دارد.
فرماندار پلدختر به همراه رییس شبکه بهداشت و درمان، رییس بیمارستان و عضو عالی نظام پرستاری کشور از بخش های مختلف بیمارستان امام خمینی(ره) بازدید و به منظور پاسداشت روز پرستار با اهدای شاخه گل از زحمات پرستاران تجلیل کرد

46

کد خبر 632559

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =