حدیث جمشیدی : وی با بیان اینکه چهارده پروژه پارک کودک در روستاها افتتاح شده است. افزود: با توجه به امکانات کم در روستاها و برای جلوگیری از مهاجرت روستائیان به شهرها این پروژه ها را در روستاها اجرا کرده ایم.
فرزادی پور گفت: همچنین طرح هادی رادر روستاها اجرایی کرده ایم و جاده روستای چالابه خزر و هلشی آسفالت شده است که ۲۵کیلومتر راه روستایی از چهازبر به کوزران و دو راه اصلی روستای در سال جاری روکش و بهسازی شده است.
بخشدار ماهیدشت ادامه داد: در سال های قبل از بین ۱۲۲روستابه
۱۹روستا گاز رسانی شده بود که با وجود محدودیت هایی که در دولت تدبیر وامید بود اجرای پروژه گاز رسانی در نوع خود بی نظیر بوده است که اکنون گاز رسانی به ۲۹روستا باقی مانده است.
وی با اشاره به اینکه احداث گاوداری ۶۰۰۰راسی با اعتبار ۶۰میلیارد تومان در ایجاد اشتغال پایدار موثر بوده است،خاطرنشان کرد: چرم باختر که در طول سی سال راکد بوده است اکنون با سرمایه گذاری بخش خصوصی فاز اول این پروژه در نیمه ی اول سال آینده با ظرفیت اشتغالزایی ۱۴۹نفر به بهره برداری می رسد.
46
نظر شما