مسابقات دومیدانی نیمه استقامت در منطقه اورامان برگزار شد

بمناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران مسابقات دومیدانی نیمه استقامت با حضور ۱۲۱ نفر دونده در دو بخش آقایان و بانوان در منطقه اورامان با مرکزیت روستای سلین برگزار شد.

به گزارش خبرآنلاین از سروآباد، یک دوره مسابقات دو و میدانی گرامیداشت دهه مبارک فجر در محور شالیار به مرکزیت روستای سلین در ماده ۸۰۰ متر و ۱۵۰۰متر نیمه استقامت با حضور ۱۲۱ نفر شرکت کننده در دو بخش بانوان و آقایان در رده های سنی نوجوانان و بزرگسالان برگزار گردید و به نفرات اول تا پنجم جوایز نقدی و لوح قهرمانی اهداء شد.
فردوسی رئیس هیئت دو و میدانی شهرستان سروآباد از حسن نیت مسئولین ادارات، ورزش و جوانان، ارشاد اسلامی، کمیته امداد، راه و شهرسازی، شهرداری و بخشداری اورامان و دهیاران شالیار و همچنین همکاری دلسوزانه مسئولین کمیته های دو و میدانی آقایان مصطفی ادوایی، اسماعیل محمدی پناه و خانمها فروزان راشدیان، دلگیر صفای و دوندگان عزیز خانم اسرا کیانی و آقای جمیل اداک که در برگزاری این مسابقات همکاری کردند نهایت تشکر و قدردانی نمود.
رکوردهای ثبت شده نفرات اول تا سوم نوجوانان در دو بخش آقایان و بانوان به ترتیب:
بخش بانوان ماده ۸۰۰ متر
۱ رویا ادوای ۳:۱۲:۲۰
۲ ژینا ادوای ۳:۱۶:۰۸
۳. اسرا ازغ ۳:۲۴:۰۲
بخش مردان ماده ۱۵۰۰ متر
۱. شایان ادوای ۵:۱۶:۰۸
۲. شوان ازغ ۵:۲۸:۹۸
۳. هیمن ادوای ۵:۲۴:۰۷

 

۴۸

کد خبر 635119

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار