مهر نوشت: منابع رسانه‌ای از آغاز دیدار اعضای هیأت معارضان سوری در مذاکرات ژنو با «استفان دی‌میستورا» فرستاده ویژه سازمان ملل متحد در امور سوریه، خبر می‌دهند.

به گزارش الجزیره، دیدار میان اعضای هیأت معارضان سوری با «استفان دی میستورا» فرستاده ویژه سازمان ملل متحد در سوریه آغاز شد.

بر اساس این گزارش، دو طرف در جریان این دیدار در خصوص طرح دی میستورا برای حل و فصل بحران سوریه بحث و تبادل نظر می کنند.

این دیدار در حالی انجام می شود که پیشتر «محمد علوش» مذاکره کننده ارشد معارضان سوری به خبرگزاری رویترز گفته بود: کمیته عالی مذاکرات (HNC) قرار است امروز و تا ساعاتی دیگر با هیأت نمایندگی وزارت خارجه روسیه در ژنو دیدار کند.

مذاکره کننده ارشد معارضان سوری در نشست کنونی ژنو ۴ مدعی شده بود: معارضه خواستار بحث درباره وعده هائی است که روس ها به آن عمل نکرده اند.

52311

کد خبر 641178

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =