یک پژوهش جدید نشان میدهد: افرادی که به میزان فراوانی روغن ماهی و دیگر اسیدهای چرب امگا 3 مصرف میکنند، خطر سرطان کولون در آنها کاهش مییابد.
دکتر «سانگ می کیم» از موسسه ملی علوم سلامت در این رابطه عنوان کرد: مطالعات بر روی حیوانات و آزمایشات مقدماتی در افراد نشان میدهند که مکملهای روغن ماهی میتواند با التهاب مقابله کرده و ممکن است علائم سرطان را کاهش دهد؛ اما مطالعات بر روی تعداد بیشتری از افراد نتایج مبهمی را نشان میدهد.
همچنین علاوه بر روغن ماهی، مغزهای روغنی مانند گردو و دانه کتان و همچنین سبزیجات برگ دار دارای منابع امگا -3 هستند. در ایالات متحده آمریکا، افراد اسیدهای چرب امگا -6 را بیشتر از امگا -3 مصرف میکنند که روغن نخل خرما، روغن سویا و روغن آفتابگردان از منابع غنی امگا -6 هستند.
نظر شما