۰ نفر
۴ خرداد ۱۳۸۹ - ۰۶:۰۹

به گزارش ایسنا:

یک پژوهش جدید نشان می‌دهد: افرادی که به میزان فراوانی روغن ماهی و دیگر اسیدهای چرب امگا 3 مصرف می‌کنند، خطر سرطان کولون در آنها کاهش می‌یابد.

دکتر «سانگ می کیم» از موسسه‌ ملی علوم سلامت در این رابطه عنوان کرد: مطالعات بر روی حیوانات و آزمایشات مقدماتی در افراد نشان می‌دهند که مکمل‌های روغن ماهی می‌تواند با التهاب مقابله کرده و ممکن است علائم سرطان را کاهش دهد؛ اما مطالعات بر روی تعداد بیشتری از افراد نتایج مبهمی را نشان می‌دهد.

همچنین علاوه بر روغن ماهی، مغزهای روغنی مانند گردو و دانه‌ کتان و همچنین سبزیجات برگ دار دارای منابع امگا -3 هستند. در ایالات متحده‌ آمریکا، افراد اسیدهای چرب امگا -6 را بیشتر از امگا -3 مصرف می‌کنند که روغن نخل خرما، روغن سویا و روغن آفتابگردان از منابع غنی امگا -6 هستند.

کد خبر 64120

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =