هزینه برای توسعه سرانه فضای سبز بهترین سرمایه گذاری است

عضو شورای اسلامی شهر کرج با تاکید بر اینکه هرگونه هزینه کرد در راستای توسعه سرانه فضای سبز بهترین سرمایه گذاری است، بیان داشت: با توجه به شرایط وضعیت آب و هوایی حاکم در کلانشهرهای کشور و مشکلات زیست محیطی و افزایش روز افزون جلوگیری از تخریب باغات و اراضی کشاورزی توسعه باغات و فضای سبز امری ضروری و اجتناب ناپذیر است.

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از پایگاه خبری مدیریت شهری کرج در آستانه فرا رسیدن هفته درختکاری سعید فیروزگاه با بیان این مطلب اظهار داشت: کلانشهر کرج در گذشته به عنوان یک باغشهر مورد توجه پایتخت نشینان بوده است اما امروز به علت گسترش شهر نشینی و افزایش جمعیت از وسعت باغات کاسته و بر فضای شهری افزوده شده است.
عضو کمیسیون عمران شورای شهر کرج از توسعه سرانه فضای سبز به عنوان عامل تقویت کننده سیما و منظر شهری یاد کرد و افزود: درختان، گل ها و گیاهان علاوه بر تولید اکسیژن انبوه از طریق عمل فتوسنتز به ارتقاء کیفیت هوا کمک کرده همچنین موجب کم رنگ تر شدن اغتشاشات بصری می شوند و آرامش روانی را برای شهروندان به ارمغان می آورد.
فیروزگاه اظهار داشت: با توجه به اینکه در وضعیت بحرانی هوا قرار گرفته ایم و امروز کلیه کلانشهر های کشور از آلودگی هوا رنج می برند، افزایش یک متر مربع فضای سبز در کاهش آلودگی هوا بسیار موثر است.
وی، افزایش سرانه فضای سبز را یکی از محورهای برنامه کاهش آلودگی هوا بیان و تاکید کرد: نگاه دوره چهارم مدیریت شهری کرج جهت توسعه سرانه فضای سبز و احداث پارک ها و بوستان های شهری و محله ای معطوف به تقویت مناطق محروم و کم برخوردار است؛ در توزیع این سرانه عدالت و رشد موزون شهر نیز مد نظر قرار گرفته است.
فیروزگاه ادامه داد: امیدوارم در راستای حفظ و توسعه فضای سبز در کلانشهرها با کمک و حمایت دولت و مسئولین استانی و کلانشهر کرج هر یک به سهم و نوبه خود در راستای صیانت از محیط زیست کوشا و آستین همت برای کاهش آلودگی هوا و توسعه فضای سبز که ریه های تنفسی شهر هستند تلاش شود.

46

کد خبر 642779

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =