۰ نفر
۵ خرداد ۱۳۸۹ - ۱۰:۰۰

پس از آنکه شهاب‌الدین صدر به‌عنوان نایب رئیس دوم مجلس انتخاب شد، مراسم دیده بوسی با وی از سوی نمایندگان آغاز شد.

به گزارش خبرآنلاین، شهاب‌الدین صدر نزد محمدحسن ابوترابی فرد نایب رئیس اول مجلس رفت و با وی به دیده بوسی پرداخت.

تعداد زیادی ازنمایندگان پس از اعلام اسامی و اراء نایب رئیسان مجلس، نزد مسعود پزشکیان رفته و با وی به دیده بوسی و گفت‌وگو پرداختند و شاید این به علت رای بالای وی در انتخاب نواب رئیسان بود. رئیس مجلس هم شخصا از جایگاه هیات رئیسه از او به دلیل حضور در این رقابت تشکر کرد.

این در حالی بود که صندلی محمدرضا باهنر نماینده تهران جزء پر مراجعه‌ترین صندلی‌ها در جلسه امروز و پیش از آغاز انتخابات هیات رئیسه بود.

سلیمان جعفرزاده رئیس کمیسیون اجتماعی با مراجعه به صندلی باهنر از وی درخواست کرد برای لحظاتی به میان اعضای کمیسیون اجتماعی برود و باهنر برای دقایقی به مذاکره با اعضای این کمیسیون پرداخت. باهنر برای دقایقی کوتاه به جایگاه هیات رئیسه رفت و به مذاکره با با لاریجانی پرداخت که لبخند رئیس مجلس پس از لحظاتی دیده شد.

کد خبر 64448

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین