به گزارش خبرگزاری خبرانلاین، «مريم سلمانيان» امروز و در گفت و گويي افزود: در اين مدت 278 هزار و 452 نفر از از مراکز تاریخی تفریحی و گردشگری استان سمنان بازديد كرده اند.
وي گفت: كاروانسراي لاسجرد، آرامگاه شيخ علاء الدوله، روستاي گردشگري پاده، كاروانسراي دهنمك، ميدان ارگ، خانه تدين، منطقه بنه كوه، موزه گرمسار، مجموعه تاريخي بسطام، آرامگاه شيخ ابوالحسن خرقاني، كاروانسراي مياندشت، كاروانسراي ميامي، چشمه علي، مسجد تاريخانه، غار دربند و شيرقلعه از جمله نقاط پربازديد استان سمنان از نظر گردشگران هستند.
سلمانيان با اشاره به اينكه در اين مدت 13 هزار و 704 نفر از موزه هاي استان بازديد كرده اند، افزود: 134 گردشگر خارجي نيز در اين ايام از موزه هاي استان بازديد كرده اند.
وي گفت: بر اساس آمار موجود، 274 هزار و 183 مسافر نيز در اين مدت در استان سمنان اقامت كرده اند كه شامل پنج هزار و 200 نفر در هتلها، يك هزار و 43 نفر در هتل آپارتمانها و 2 هزار و 40 نفر در مهمانپذيرهاي استان مي شود.
وي با اشاره به اقامت پنج هزار و 936 نفر در کمپهای موقت استان، افزود: در اين مدت 88 هزار و 312 نفر در مدارس، 47 هزار و 708 نفر در چادرهای مسافرتی و 123 هزار و 944 نفر در ساير مراكز اقامتي استان سمنان اقامت كرده اند.
سرپرست معاونت گردشگري اداره كل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان سمنان گفت: در اين ايام 616 مورد بازديد نظارتي از تاسيسات گردشگري استان سمنان نيز انجام شد.
استان سمنان داراي بيش از يك هزار اثر تاريخي شناسايي شده است كه 718 اثر از اين تعداد در فهرست آثار ملي به ثبت رسيده است.

سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان سمنان گفت: از بیست و ششم اسفند ماه 95 تا کنون، بیش از 278 هزار نفر از جاذبه های تاریخی و طبیعی استان سمنان بازدید کرده اند
کد خبر 650296
نظر شما