اسما اسماعیل پور:خبرآنلاین لرستان ، سرهنگ صفر عبدالوند ،نشست با خبرنگاران شهرستان پلدختر اظهار داشت:نیروی انتظامی در پی گزارش های دریافتی مبنی بر وجود یک باند مخوف توزیع مواد مخدر وارد عمل شد .
وی افزود:نیروی انتظامی بلافاصله با همکاری پلیس مبارزه با مواد مخدر استان لرستان این باند را که قصد داشت مقدار زیادی مواد مخدر را از استان های جنوبی به یکی از شهر های همجوار منتقل کند دریک عملیات منهدم کرد .
فرمانده انتظامی پلدختر گفت: این باند، مواد مخدر را در یک دستگاه خودرو زانتیا جاسازی کرده بود که با اطلاع از حضور پلیس جهت امحای مواد در گردنه طول کش واقع در 10 کیلومتری شمال غربی پلدختر خودرو حامل مواد را به آتش کشیدند .
سرهنگ عبدالوند افزود: با اعزام آتش نشانی محل آتش خاموش و مقدار 61 کیلوو 700 گرم مواد مخدر از نوع تریاک از خودرو کشف و ضبط شد .
وی گفت: دو نفر از قاچاقچیان مواد مخدر درون خودرو دچار سوختگی و آسیب دیدگی شدند که توسط نیروهای انتظامی به خاطر رعایت حقوق شهروندی به بیمارستان پلدختر منتقل و از آنجا جهت مداوا به مراکز درمانی خرم آباداعزام که حال عمومی آنها رضایت بخش است .
وی افزود: در این رابطه یک دستگاه پژو پارس که قاچاقچیان را اسکورت می کرد توقیف و راننده آن دستگیر شد .
وی گفت: سه نفر متهم که ساکن استان های جنوبی کشور بودند در این عملیات دستگیر و بازداشت شدند و خودرو حامل مواد مخدر سوخته و از بین رفت .
فرمانده انتظامی پلدختر از مشارکت مردم با پلیس قدردانی کرد و اظهار داشت: مشارکت های عمومی عامل موفقیت های پلیس درماموریت های محوله است بنابر این از شهروندان تقاضا می شود در صورت مشاهده افراد سودجو و فرصت طلب و یا موارد مشکوک فوریت های پلیسی 110 را در جریان امر قرار دهند .
46
نظر شما