محمد عاکیف سرکنسول ترکیه در اربیل در کنفرانسی مطبوعاتی خطاب به رسانه ها گفت: کسب آرای شرکت کنندگان در همه پرسی از ساعت 9 صبح شروع و تا ساعت 21 شب روز شنبه ادامه یافت.
به گفته سرکنسول ترکیه در عراق 3 هزار شهروند ترکیه واجد شرایط رای دادن هستند که این رقم در کردستان عراق به 1916 نفر می رسد و این نشان می دهد عمده پراکندگی شهروندان ترکیه ای در عراق در اقلیم کردستان عراق می باشد .
رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه در صدد است با برگزاری همه پرسی ، نظام سیاسی این کشور را از پارلمانی به ریاستی تغییر دهد.
انتخابات همه پرسی اصلاح 18 ماده قانون اساسی ترکیه برای گذر از نظام پارلمانی به نظام ریاستی در خارج از این کشور از هفته گذشته آغاز شده و در داخل خاک ترکیه نیز در تاریخ 16 آوریل سال جاری میلادی (27 فروردین ماه) برگزار می شود.
52310
نظر شما