خلیل صالحی دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر مازندران ضمن تبریک روز جهانی کار و کارگر به کارگران صادق عرصه ی تولید، گفت: کارگران ولایی، رزمندگان عرصه های تولید واقتصاد مقاومتی محسوب میشوند.


به گزارش  خبرگزاری خبرانلاین منطقه   استان مازندران، وی افزود: اقتصاد مقاومتی که برگرفته از آموزه های زیر بنایی دینی و اصول جهاد اقتصادی و تولیدی می باشد، میتواند راهگشای بحران های فعلی نظام اقتصادی ایران اسلامی و حتی جهان باشد.
وی اضافه کرد: کارگران در نظام اسلامی از جایگاه والایی برخوردارند و در جهاد اقتصادی و اقتصاد مقاومتی نقش اساسی ایفا می کنند، براین اساس تجلیل ازکارگران فعال، درحقیقت کمک به توسعه ی جهاد اقتصادی است.
صالحی گفت: عبارت جهاد اقتصادی به دلیل استفاده از واژه ی جهاد چند بعد دارد که یک بعد آن، بعد دینی و وظیفه محور برای هرایرانی است، سپس بعدی که حائز اهمیت بسیار می باشد آن، مردمی بودن و سهم بسیار آحاد مردم بخصوص کارگران معنویت گرا در این حرکت است.
وی افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند: کارگر، ستون فقرات اقتصاد جامعه است و باید نقش کارگر را به‌عنوان محور کار و اشتغال در کشور بعنوان ارزش معرفی کرد تا مایه‌ی سربلندی باشد و ایشان همچنین با طرح اقتصاد مقاومتی، توسعه اقتصادی را وظیفه ی عمومی ترسیم کردند.

46

کد خبر 660682

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =