۰ نفر
۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۰۶:۰۱

شورای پول و اعتبار در راستای کمک به رونق تولید و اشتغال در جامعه و به منظور تقویت تامین مالی بخش مسکن و افزایش قدرت خرید مسکن خانوارها با افزایش سقف تسهیلات بدون سپرده به زوجین موافقت کرد.

به گزارش خبرآنلاین، بانک مرکزی اعلام کرد: به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، شورای پول و اعتبار در یک هزار و دویست و سی و یکمین جلسه خود در ۱۲ اردیبهشت ماه موارد زیر را تصويب کرد: 

۱- افزايش سقف تسهيلات بدون سپرده جعاله مسکن به ۲۰۰ ميليون ريال براي يک پلاک ثبتي توسط بانک‌هاي تجاري و بانک مسکن. 
۲- موافقت با اعطاي تسهيلات خريد مسکن بدون سپرده به زوجين توسط بانک‌هاي تجاري و بانک مسکن، تا سقف مبالغ زیر بر روي يک پلاک ثبتي، مشروط به رعايت تعادل منابع و مصارف بانک.
-     شهر تهران معادل ۱۰۰۰ ميليون ريال (هريک از زوجين حداکثر ۵۰۰ ميليون ريال)
-     مراکز استان و شهرهاي بالاي ۲۰۰ هزار نفر جمعيت معادل ۸۰۰ ميليون ريال (هريک از زوجين حداکثر ۴۰۰ ميليون ريال) 
-     ساير مناطق شهري معادل ۶۰۰ ميليون ريال (هريک از زوجين حداکثر ۳۰۰ ميليون ريال).
به اين ترتيب با افزايش سقف تسهيلات بدون سپرده قابل اعطا به زوجين زمينه افزايش قدرت خريد مسکن براي زوجين فراهم مي شود.
۳- بانک مسکن مجاز است، به تسهيلات گيرندگان مسکن از محل اوراق گواهي حق تقدم استفاده از تسهیلات مسکن (علاوه بر سقف‌هاي مصوب از محل اوراق مذکور)، در حالت انفرادی تا سقف ۱۰۰ ميليون ريال و برای زوجین تا سقف ۲۰۰ ميليون ريال تسهيلات خريد مسکن بدون سپرده پرداخت کند.
به اين ترتيب بانک مسکن مي‌تواند به استفاده کنندگان تسهيلات از محل اوراق گواهي حق تقدم مسکن علاوه بر سقف تسهيلات فعلي، مبلغ ۱۰۰ ميليون ريال براي خريد مسکن انفرادي و مبلغ ۲۰۰ ميليون ريال براي خريد مسکن توسط زوجين پرداخت کند. 

۴- در خصوص بانک مسکن با تجميع تسهيلات فروش اقساطي مسکن از محل حساب‌هاي صندوق پس‌انداز مسکن، پس‌انداز مسکن جوانان و صندوق پس‌انداز ساخت مسکن با تسهيلات مسکن بدون سپرده، حداکثر معادل سقف تسهيلات خريد مسکن بدون سپرده بر روي يک واحد مسکوني، موافقت مي‌شود.

بر اين اساس به منظور مساعدت به دارندگان انواع حساب‌هاي صندوق پس‌انداز مسکن که تا کنون از تسهيلات استفاده نکرده‌اند، این امکان برای آنها فراهم می‌شود تا ضمن استفاده از امتياز تسهيلات حساب خود، مابه‌التفاوت تا سقف ۶۰۰ ميليون ريال از محل تسهيلات بدون سپرده دريافت کنند.

۵-  با تجميع امتياز تسهيلات براي زوجين دارنده حساب پس‌انداز مسکن جوانان بانک مسکن، منوط به رعايت سقف اعطاي تسهيلات متناسب با هر حساب (براساس امتياز حاصله زوجين) جهت اعطاي تسهيلات مسکن براي يک پلاک ثبتي موافقت شد.
بر اين اساس زوجين دارنده حساب هاي پس‌انداز مسکن جوانان مي‌توانند طبق امتياز حساب خود و رعايت حداکثر سقف تسهيلات متعلقه به آن حساب، مشترکاً براي خريد يک واحد مسکوني اقدام کنند. 
به عنوان مثال زوج و زوجه دارای امتیاز تسهیلات انفرادی هرکدام ۴۰۰ میلیون ریال می‌توانند به صورت مشترک ۸۰۰ میلیون ریال تسهیلات خرید بر روی یک واحد مسکونی دریافت کنند.


۶- با توجه به رسالت بانک توسعه تعاون در اعطاي تسهيلات به تعاوني‌ها و همچنين در جهت ايجاد تحرک در بخش مسکن، با درخواست آن بانک جهت اعطاي تسهيلات ساخت و خريد مسکن به تعاوني‌هاي مسکن، با رعايت ساير ضوابط و مقررات بانکي، موافقت به عمل آمد. بر اين اساس مصوبه مورخ ۱۳۹۴.۲.۲۹ شوراي پول و اعتبار بابت امکان اعطاي تسهيلات خريد مسکن تا سقف تسهیلات در شهر تهران معادل ۶۰۰ ميليون ريال، مراکز استان و شهرهاي بالاي ۲۰۰ هزار نفر جمعيت معادل ۵۰۰ ميليون ريال، ساير مناطق شهري معادل ۴۰۰ ميليون ريال قابل اقدام می‌باشد. همچنین امکان اعطاي تسهيلات ساخت تا ۸۰ درصد هزينه ساخت مسکن به بانک توسعه تعاون نیز تسري مي‌يابد. به این ترتیب، بانک توسعه تعاون نیز می‌تواند نسبت به اعطای تسهیلات خرید و ساخت مسکن به تعاونی‌های مسکن اقدام کند.


لازم به توضیح است که افزایش سقف‌ فردی تسهیلات مصوب شورای پول و اعتبار (بجز برای حساب‌های تعهدی بانک مسکن) با رعایت تعادل منابع و مصارف بانک‌های عامل قابل اقدام است.

 

3535

 

کد خبر 661209

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 21
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • آریا RO ۰۷:۴۲ - ۱۳۹۶/۰۲/۱۳
    66 6
    توی اروپا و آمریکا که بانکداری اسلامی نیست بهتره وام 3 الی 5 دذصده اما در ایران میگن بالای 15 درصد اما در واقع 30 درصد هستش , یعنی شما 100 میلیون وام میگیری و 200 میلیون حداقل پس میدید , جوری پوستتونو میکنند که خودتون حس نکنید
    • بی نام A1 ۰۸:۳۶ - ۱۳۹۶/۰۲/۱۳
      38 8
      اونجا سود بانکی هم دو درصده. بانک از کجا بياره وام 4 درصد بده وقتی داره سود 15 درصد میده
  • حمید A1 ۰۷:۴۷ - ۱۳۹۶/۰۲/۱۳
    147 1
    بانکداری اسلامی کلاه برداری بیش نیست... هرچند این نظر منتشر نمیشه...
    • بی نام IR ۰۸:۰۹ - ۱۳۹۶/۰۲/۱۳
      56 3
      منتشر شد
  • الهام A1 ۰۷:۵۰ - ۱۳۹۶/۰۲/۱۳
    67 7
    بازارگرمی خوبی میکنید برای دولت، ولی این مبلغ وامی ک داریذ اعلام میکنید رو من و همسرم مجبورا شش ماه پیش گرفتیم یعنی صد میلیون. حالا مبلغ اقساط و سودشو نمیگم تنها تغییر مبلغ جعاله بود گ از 10 میلیون شده 20 میلیون. فکر کردم چه خبر شده ک اینطوری تیتر زدید
  • مستاجر A1 ۰۷:۵۳ - ۱۳۹۶/۰۲/۱۳
    97 6
    حقوق ماهی ۱ میلیون تومان. قسط ماهی ۲ میلیون تومان خسته نباشید خیلی زحمت کشیدید.
  • بی خانمان A1 ۰۸:۰۲ - ۱۳۹۶/۰۲/۱۳
    24 8
    حضرات نفرمودند که سود و کارمزد این وام بدون سپرده چقدر است؟ اگر همان 9.5 درصدی باشد خوب است یعنی وسع ما اقشار ضعیف جامعه شاید برسد تا اقساط ان را پرداخت کنیم در غیراینصورت امکان دریافت این وام وجود ندارد
  • بی نام A1 ۰۸:۰۳ - ۱۳۹۶/۰۲/۱۳
    55 7
    وام ضروری مسکن 17.5درصد با توجه به مبلغی که برای خرید اوراق صرف می شود ان مبلغی که صرف خرید اوراق میشود را از مبلغ کل وام کسر کنید و با در نظر گرفت اقساط؛ معادل وام با بهره40درصد می شود. یعنی ظالمانه ترین وام ایران و نزول در نزول. چرا گزارش تهیه نمی کنید؟ نزول را قانونی کرده اند.
  • بی نام A1 ۰۸:۰۳ - ۱۳۹۶/۰۲/۱۳
    19 6
    وام ضروری مسکن 17.5درصد با توجه به مبلغی که برای خرید اوراق صرف می شود ان مبلغی که صرف خرید اوراق میشود را از مبلغ کل وام کسر کنید و با در نظر گرفت اقساط؛ معادل وام با بهره40درصد می شود. یعنی ظالمانه ترین وام ایران و نزول در نزول. چرا گزارش تهیه نمی کنید؟ نزول را قانونی کرده اند.
    • بی نام A1 ۰۹:۰۱ - ۱۳۹۶/۰۲/۱۳
      7 8
      نه میشه 2324 درصد
  • سعید A1 ۰۸:۱۲ - ۱۳۹۶/۰۲/۱۳
    40 5
    من 3 سال پیش 35 میلیون وام گرفتم با اوراق 6 میلیون پول اوراق دادم ، 19 میلیون قسط پرداخت کردم تا حالا کلا 3 میلیون از اصل وامم کسر شده ضمنا حتی بخوام خونه رو بفروشم 20 میلیون زیر قیمت میخرن چون خرید و فروش نیست . کلا با این سود های زیاد عقلانی نیست وام بگیره کسی در ظاهر برای جوانان حرکت میشه اما همش کاسبیه
  • محمدعلی A1 ۰۸:۴۲ - ۱۳۹۶/۰۲/۱۳
    17 4
    سلام با این حقوقهایی که پرداخت میشود وامها موثر نخواهد شد قیمتها واقعی املاک که از زمان گذشته با پایه همین حقوقها که در حال حاضر پرداخت می شود هم خوانی داشته و تصنوعی به وسیله صندوق های قرالحسنه ها بالا رفته به اولش برگرده شاید وامها تاثیر گذاربشه
  • بی نام IR ۰۸:۵۶ - ۱۳۹۶/۰۲/۱۳
    54 2
    هر روزتان انتخابات باد.
  • بی نام RO ۰۹:۱۹ - ۱۳۹۶/۰۲/۱۳
    27 4
    خوب اگه کسی بتونه قسط همچین وانی رو پرداخت کنه که اوضاش خیلی خوبه. میره خونه نقد میگیره اونم بهترین جای شهر. این نشد چاره که
  • ناشناس A1 ۰۹:۴۷ - ۱۳۹۶/۰۲/۱۳
    11 5
    یه بار دیگه بخوانید، آقایان می خواهند قیمت اوراق تسهیلات مسکن را بالا بکشند.
  • امین RO ۱۰:۱۶ - ۱۳۹۶/۰۲/۱۳
    13 6
    با سلام با دیدن این خبر اول خوشحال شدم ولی الان فهمیدم باید سپرده داشته باشی تو بانک برای من که دارم ازدواج میکنم و پس انداز مسکن ندارم این وام هیچ کاربردی نداره کاره نیکو کردن از پر کردن است ور نه هر گبری زه پیری میشود پرهیز کار اگر بدون سپرده وام میدادن اون هنر میشد
  • حسین IR ۱۰:۲۸ - ۱۳۹۶/۰۲/۱۳
    6 13
    خداکنه راست باشه و این وام ها رو درست پرداخت کنن ، نخوان 2 تا ضامن کارمند بگیرن ، اگر راست باشه مسکن یه حرکت کوچیک میکنه، احمدی کجایی که پولا رو بریزی توی بازار مسکن
  • سعید DE ۰۴:۳۹ - ۱۳۹۶/۰۲/۱۴
    8 0
    چقد سود داره ؟ مگه سود حرام نیست . چرا سود اینقد تو دولت اسلامی زیاد شده . بخدا حرامه . برکت رو از زندگی همه گرفته
  • بی نام AU ۰۶:۵۰ - ۱۳۹۶/۰۲/۱۴
    3 0
    بانکداری در ایران از مصادیق بارز رباخواری و ترویج بی فرهنگی و نزول خواری است.بانکها علاوه بر دور زدن قانون با تشکیل شورای فقهی دین و شرع را هم دور زده اند.
  • بی نام A1 ۰۶:۲۶ - ۱۳۹۶/۰۵/۰۸
    0 0
    سلام دوستان در اروپا چون تورم تقریبا صفر است بانک ها به سپرده گذار هیچ سودی نمی دهند لذا وام هم با سود ۴ درصد می دهند پس منطقی نیست اینجا هم مثل اروپا باشه سپرده گذاری در ژاپن سودش منفی نیم است پیشنهاد می کنم از وام مسکن یکم به سپرده گذاری و سود۹ درصد استفاده کنید
  • بی نام IR ۱۶:۴۳ - ۱۳۹۶/۰۶/۰۳
    0 0
    بریم تو بازار سودی بگیریم باز فکر کنم بهتره بخدا

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین