رئیس جمهور صبح امروز با هدف بازدید از معدن یورت و بررسی اقدامات انجام شده برای خانواده های آسیب دیده و داغدار این حادثه عازم استان گرگان شد.

به گزارش خبرآنلاين به نقل از خبرگزاري‎ها، حسن روحانی در ابتدای ورود به استان گرگان پیش از عزیمت به سمت معدن یورت اظهار کرد: هدف از این سفر بازدید از معدن زمستان یورت و بررسی اقدامات انجام شده و بررسی وضعیت خانواده های داغدیده و آسیب دیده مصدومان و خانواده هایی است که از عزیزانشان بی‌خبر هستند.

وی ادامه داد: به همه خانواده های داغدار تسلیت می گویم، بررسی علل وقوع این حادثه و پیشگیری از تکرار چنین حوادثی از دیگر اهداف من در این سفر است.
رئیس جمهور تصریح کرد: به مردم استان گلستان و شهرستان آزادشهر تسلیت مجدد عرض می کنم ؛ امیدوارم با برنامه ریزی های دقیق تر شاهد چنین حوادثی نباشیم.

ساعتي بعد رئیس جمهور در ديدار با خانواده های داغدار معدن کاران زمستان یورت دیدار با تسلیت به خانواده بازماندگان حادثه معدن آزاد شهر گلستان، اعلام کرد که دولت پیگر موضوعات مربوط به این حادثه خواهد بود.

 پس از این دیدار رئیس جمهوربرای اطلاع از نحوه امدارسانی و آواربرداری عازم محل حادثه در معدن یورت شد.

29219

 

 

کد خبر 662563

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین