حجتالاسلام احمد مازنی درباره حضور رئیسجمهور در کنار معدنکاران یورت به خبرآنلاین گفت: مسئولان کشور باید در غم و شادی به صورت واقعی شریک مردم باشند و خودشان را در کنار مردم احساس کنند؛ مردم نیز آنها را در کنار خود احساس کنند.
این نماینده اصلاحطلب مجلس توضیح داد: گاهی مردم این حضور را از طریق برنامهریزی، تدبیر و مدیریت درست برای پیشگیری از سوانح، فقر و مشکلات احساس میکنند. دولت تدبیر و امید از این جهت به اندازه ظرفیت و فرصتی که داشت، خوب عمل کرده است. اولویت اول دولت این بود که موانعی که دولتهای قبل ایجاد کرده بودند را بردارند. سوءتدبیر داخلی و سوءنیت خارجی ما را در یک محاصره قرار داده بود، باید حصر ایران را برمیداشتند و چهار سال وقت زیادی نبود برای این مسئولیت بزرگ که آن را انجام دادند و در کنار آن، در بخشهای دیگر کشور در حدی که بتوانند تدبیر کردند تا مردم احساس کنند که دولت برای آینده آنها برنامهریزی میکند.
وی ادامه داد: مردم گاهی هم باید این حضور را به صورت فیزیکی و ملموس در کنار خود ببینند و این موضوع بستگی به تشخیص مقامات دارد. به نظر من آقای روحانی تشخیص درستی دارد که رفتند و خودشان را در کنار مردم قرار دادند و از نزدیک با عزیزانی که دچار آسیب شدند، دیدار کردند.
عضو فراکسیون امید بیان کرد: میخواهم بگویم که مسئولان همواره نباید به جایی بروند که از قبل تشریفات آن آماده شده و قرار است شعار آماده و مثبت به نفع آنها بدهند، کما اینکه فیلمی از یکی از نامزدها لو رفته که او در مزار شهداست و صدایی میآید که میگوید بگو بگو و نشان میدهد از قبل برای این کار برنامهریزی شده است.
مازنی با بیان اینکه این حرکتهای تصنعی که حرفی به نفع آنها زده شده و فحشی به رقیب داده میشود، نباید اتفاق بیفتد، تصریح کرد: این رفتار مربوط به انسانهایی مثل محمدرضا پهلوی است که افرادی مثل هویدا اطرافشان بودند و به صورت تصنعی برایش آدم میآوردند. صد نفر آدم در میدان آزادی داشتند یک بار با لباس ترکمنی، یک بار با لباس ترکی، یک بار با لباس لری و... میآمدند و او هم فکر میکرد که همه اقوام ایرانی در برابرش رژه میروند.
وی تاکید کرد: سیاستمدارانی که تصنعی با مردم رابطه برقرار میکنند، در مواقع خطر و بحران مردم پشت آنها را خالی میکنند. سیاستمدار واقعی کسی مثل آقای روحانی است که هم حضورش در بین مردم با شعار و سلام و صلوات طبیعی است و هم حضورش در کنار آسیب دیدههایی که الان گرفتار هستند؛ کسی که عزیزش در معدن دچار آسیب شده یا خبری از او ندارد یا کارگری که میبیند محیط کارش ویران شده یا همکارش اکنون زیر آوار است، با نزدیک ترین مقامیکه به او دسترسی پیدا میکند، درددل میگوید. این درددل ممکن است با تندترین رفتارها و تعبیرات همراه باشد.
وی اظهار کرد: مقامات باید درک کنند که فقط برای این رئیس جمهور، رئیس مجلس و رئیس قوه قضائیه نشده اند که مردم برای تبریکات و تعریف و تمجید و دست و سوت زدن به آنها مراجعه کنند، بلکه وقتی مشکل دارند باید آنها را در کنار خود احساس کنند تا مردم دردهایشان را با آنها درمیان بگذارند، توپ و تشر و تلخیهایشان را بگویند.
مازنی افزود: اگر این مردم رئیس جمهور را از خود ندانند اصلا به جمع خودشان راه نمیدهند وقتی راه میدهند و با او حرف میزنند و درددل میکنند و سرش داد میزنند، مثل فرزندانی هستند که انتظار دارند همه مشکلاتشان را پدرشان حل کند. وقتی ناراحت هستند ممکن است حتی سر پدرشان داد بزنند.
او گفت: به نظر من آقای روحانی کار بسیار خوبی انجام دادند و کسانی که میگویند بهتر بود نرود، اگر نمیرفت هم میگفتند ببینید آقای روحانی فقط به جاهایی میرود که برایش دست و سوت بزنند و جایی که مردم دچار بحران و مشکل هستند، حضور پیدا نمیکند. متاسفانه رقیب انصاف ندارد و حکایت آن پدر و فرزندی است که خری داشتند و هر طور سوار و پیاده میشدند، مردم حرفی میزدند. نباید به حرف آنها گوش کرد.
مازنی که خود اصالتا اهل استان گلستان است در پایان اظهار کرد: بنده چون گلستانی هستم صمیمانه از حضور آقای روحانی در کنار معدنکاران تشکر میکنم.
27213
نظر شما