به گزارش خبرآنلاین به نقل از ایرنا، تلویزیون مرکزی چین، خبرگزاری شین هوا و تارنماهای انگلیش نیوز و چاینا ارگ این کشور روز دوشنبه با پرداختن به موضوع انتخابات ریاست جمهوری ایران اعلام کردند که «روحانی» نامزد انتخابات ریاست جمهوری از مردم خواسته است برای تحقق چنین هدفی مشارکتی همه جانبه و تمام عیار در پای صندوق های رای داشته باشند.
رسانه های چین خاطر نشان کرده اند که وی تلاش دارد با پیروزی دوباره در انتخابات ریاست جمهوری، برنامه های ناتمامش را تکمیل کند.
این گزارش می افزاید: انتقادهایی که در روزهای اخیر در برخی از مناظره ها از دولت یازدهم شده، باعث گردیده است تا روحانی عزم خود را برای حضور قدرتمندانه در انتخابات جزمتر کند و در عین حال می خواهد برنامه هایش را با قدرت به پیش ببرد.
خبرگزاری رسمی چین گزارش کرده است: دولت یازدهم به گفته حسن روحانی در طول چهار سال گذشته با موانع زیادی روبرو شده است و برای همین نتوانسته است همه تعهدات و برنامه های خود را عملی سازد.
شین هوا می نویسد: رئیس دولت یازدهم ایران در محافل مردمی تاکید کرده، هرگز سعی نکرده است وعده ای بدهد که نتواند عملی کند و به رغم مانع تراشی ها در چهار سال گذشته تلاش می کند تا همه اهداف قول داده را محقق سازد.
تارنمای انگلیش نیوز چین هم می نویسد: رئیس جمهوری ایران از مردم خواسته است با توجه به دستاوردهای گذشته و حصول توافق هسته ای و برای دور شدن و در هم شکستن موانع، به مسیر اعتدال رای بدهند.
تلویزیون چین هم گزارش کرده است که روز ۱۹ می (29 اردیبهشت ماه جاری) امسال انتخابات ریاست جمهوری در ایران برگزار می شود و بیش از ۵۰ میلیون نفر در این کشور واجد شرایط رای دادن هستند.
52310
نظر شما