سرمربی تیم ملی فوتسال که در بازگشت تیمش از مسابقات آسیایی و قهرمانی در این پیکارها ، چون همه موفقیت های گذشته به حالت قهر استعفا کرده بود ، از تیم ملی فوتسال کنار گذاشته شد.
فدراسیون فوتبال به صورت رسمی اعلام کرد استعفای شمس پذیرفته شده و این مربی به رغم موفقیت در بازی های آسیایی آن هم به رغم کنار گذاشتن وحید شمسایی از تیم ملی ، پذیرفته شده و شمس دیگر جایی در تیم ملی فوتسال نخواهد داشت. شمس در هفته گذشته و پس از بازگشت تیم از ازبکستان مصاحبه های تندی را علیه ترابیان رئیس کمیته فوتسال و کفاشیان رئیس فدراسیون انجام داد. او ادعا داشت این ها از تیم ملی فوتسال حمایت نمی کنند و اعلام کرد با این شرایط نمی تواند به حضورش در تیم ملی ادامه دهد.
این قهر همراه با اعتراض که پیش از این با قهرمانی تیم در بازی های قهرمانی آسیای ژاپن و چهارمی دنیا در برزیل هم رخ داده بود برای فدراسیونی ها تازگی نداشت و به همین دلیل بود که کفاشیان از رئیس دفتر خود خواست ارتباطی میان او و سرمربی مستعفی برقرار کند اما شمس که این بار دل پری نسبت به گذشته داشت با فریادهای خود سر رئیس دفتر رئیس فدراسیون فوتبال اعلام کرد علاقه ای به حرف زدن با کفاشیان ندارد و همین فریاد ها سبب شد تا کفاشیان هم تصمیم بگیرد برای تیم ملی فوتسال تصمیم جدیدی گرفته شود.
استعفای همراه با گلایه حسین شمس پس از قهرمانی در فوتسال آسیا پذیرفته شد.
کد خبر 66594
نظر شما