دبیرکمیسیون تنظیم بازار چهارمحال و بختیاری از آغاز طرح ضیافت در آستانه ماه مبارک رمضان در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خبرانلاین ، ذبیح الله غریب در کمیسیون تنظیم بازار چهارمحال و بختیاری از تامین 420 تن برنج سفید 595 تن شکر و 280 تن گوشت مرغ برای رفاه حال مردم روزه دار این استان خبر داد و اظهار کرد: با تمهیدات اندیشیده شده هیچ گونه کمبود مواد غذایی پرمصرف در استان نخواهیم داشت.
وی افزود: اقلام غذایی برای توزیع در فروشگاه های زنجیره ای، تعاونی های مصرف کارکنان و فروشگاه های منتخب اصناف سراسر استان آماده توزیع است.
دبیر کمیسیون تنظیم بازار چهارمحال و بختیاری توضیح داد: شیرینی پزان در طول ماه مبارک رمضان نیز شکر مورد نیاز خود را از صنوف یا از طریق بورس و یا حواله به هر میزان مورد نیاز از طریق شرکت غله با قیمت تعادلی دریافت می کنند.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری نیز در این جلسه گفت: مسئولان برای تنظیم بازار و تامین کالاهای اساسی مردم در ماه مبارک رمضان، برنامه ریزی و تدابیر لازم را انجام داده اند.
سید نعیم امامی تاکید کرد: با استقرار بیش از 20 گروه نظارت و بازرسی طرح سرکشی از اصناف در ماه مبارک رمضان تشدید خواهد شد.
استاندار چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست تاکید کرد: نظارت بر واحدهای صنفی، باید به عنوان یکی از برنامه ها و اهداف اصلی کمیسیون تنظیم بازار استان باشد.
قاسم سلیمانی دشتکی، آرامش نسبی در سیستم عرضه و تقاضا و بازار را از سیاست ها و برنامه های راهبردی دولت تدبیر و امید اعلام کرد و گفت: مدیریت معقول قیمت ها در بازار مصرف این استان نیز با اولویت در دستور کار مسئولان قرار گیرد.

 

46

کد خبر 669342

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =