به مناسبت روز جهانی صلح، دومین جشنواره نقاشی «رنگ صلح» با موضوع (هنر، انسان، صلح) شهریور ماه در برج میلاد تهران برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بهناز پورنگ، دبیر دومین جشنواره رنگ صلح، با اعلام این خبر گفت: این دوره جشنواره با هدف به نمایش گذاشتن نقش عمیق هنر در ایجاد صلح و همبستگی بین ملل مختلف و معرفی و ارج نهادن به تلاش های خلاقانه هنرمندان فعال در این زمینه، در سه گروه سنی کودکان 7 تا 12سال نوجوانان 13تا 18 سال و بزرگسالان (بدون محدوده سنی) برگزار می‌شود.

او با بیان اینکه جهانی شدن صلح نیازمند آموزش و نهادینه شدن در وجود هر انسانی است، افزود: برقراری صلح در درون خود و جامعه باعث آرامش و زیبایی در زندگی بشریت خواهد شد و هنر در شکل‌گیری این مهم نقش به سزایی دارد.

به گفته پورنگ، در این جشنوراه که به همت آموزشگاه هنری پویندگان و با همکاری برج میلاد تهران و حمایت و پشتیبانی استادان هنر و هنرمندان فرهیخته، برگزار می‌شود، به کلیه شرکت‌کنندگان گواهی حضور اعطاء و از نفرات برگزیده تقدیر می‌شود.

هنرمندان برای شرکت در این جشنواره میتوانند حداکثر 5 اثر با موضوع هنر، انسان و صلح از طریق تلگرام به شماره 09123809031،09126104022و از طریق اینترنت به آدرس pooyandegan1@gmail.com ارسال کنند.

آثار ارسال شده رنگ و روغن باید در بوم دیپ یا قابی و باقی تکنیک‌ها به صورت شاسی و همچنین ابعاد آثار ارسالی برای نوجوانان و بزرگسال 50*70، 60*80 ، 60*60 و برای کودکان 50*50 باشد.

علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر، به دبیرخانه این جشنواره در تهران، بزرگراه رسالت، نرسیده به چهارراه سرسبز، روبروی ساختمان 711 ،پلاک 662،طبقه اول، آموزشگاه پویندگان مراجعه و یا با شماره تلفن‌های 02177891521 و 02177133069 تماس بگیرند.

58241

کد خبر 671652

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین