درخواست یک نماینده برای تداوم اکران «ویلایی‌ها»

ایسنا نوشت: یک عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی خواستار تدوام اکران فیلم سینمایی (ویلایی‌ها) شد.

سیده فاطمه ذوالقدر درباره ادامه اکران «ویلایی ها»گفت: «شایعاتی شنیده شده است  مبنی بر این‌که  برخی در پی آن هستند تا ادامه اکران فیلم تأثیرگذار ویلایی‌ها را با مشکل روبرو سازند،  ویلایی‌ها  روایتگر  بیم‌ها، امیدها، شادی و غم و صبرو استقامت زنان، مادران و دختران رزمندگان و فرماندهان ٨ سال دفاع مقدس است.»

او افزود: «ویلایی‌ها» علاوه بر تأثیرگذاری، اثری است که کارگردان، بازیگران و عوامل آن که قریب به اتفاق آن‌ها را ، خانم‌ها تشکیل می‌دهند و توانسته است دین خود را به ٨ سال دفاع مقدس ، بویژه خانواده فرماندهان جنگ تحمیلی ، رزمندگان و شهدای جنگ ادا کند.»

او  ادامه داد: «همه ما باید به یاد داشته باشیم که آرامش و وحدت و حفظ تمامیت ارضی سرزمینی بنام ایران ، مدیون مجاهدت‌ها و رشادت‌های رزمندگان و فرزندان رشید ایران اسلامی در ٨ سال دفاع مقدس و خانواده آنان بوده است؛ بنابر این ، شایسته  وزارت و فرهنگ و ارشاد اسلامی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نیست تا به بهانه اقتصادی یا مسایل دیگر ، از اکران کامل این فیلم ممانعت بعمل آورد.»

نماینده مردم تهران در مجلس در پایان گفت: «امیدوارم  مسئولین ذیربط ، با فراهم آوردن امکان اکران کامل ویلایی‌ها ، دین خود را به  ٨ سال دفاع مقدس و رشادت‌های مادران، همسران و دختران فرماندهان و رزمندگان و شهیدان جنگ  و ایران اسلامی ادا کنند.»

58244

 

کد خبر 672385

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین