به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ حوالی 45 دقیقه بامداد امروز بود انفجاری در بلوار نصر شیراز رخ داد و بر اثر آن یک هایپرمارکت سوخت، صدای این انفجار به حدی شدید بود که در بیشتر مناطق شرقی و مرکزی شهر شیراز شنیده شد.
ساعتتی بعد از این اتفاق مسئولان خبر دادند که بر اثر این انفجار 37 نفر زخمی شدهاند؛ 17 نفر از آنها به بیمارستان فرستاده شدهاند و 20 نفر هم سرپایی درمان شده اند.
در این رابطه بامداد امروز، محمدرضا عالی منش رئیس مرکز فوریت های پزشکی و اورژانس فارس به ایرنا گفت: 10دستگاه آمبولانس به همراه یک دستگاه اتوبوس آمبولانس برای امدادرسانی به مجروحان اعزام شده اند و تا لحظه انتشار خبر 17 مصدوم به بیمارستان های شهید فقیهی و شهید رجایی اعزام شدند.
اما ساعاتی پیش روابط عمومی وزارت بهداشت خبری جدید در رابطه با مصدومان این حادثه دادد؛ در ساعت 12:45 دقیقه انفجار به اورژانس اطلاع داده شد و بلافاصله 10 دستگاه آمبولانس و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس به محل حادثه اعزام شد.
تعداد 21به صورت سرپایی در محل حادثه درمان شدند وتعداد 16 مصدوم به بیمارستان های شهید فقیهی و شهید رجایی اعزام شدند و حال عمومی مصدومان خوب است.
گفتنی است واحدهای تجاری و مسکونی مجاور ساختمان حادثه دیده در بلوار نصر شیراز نیز در اثر موج انفجار دچار خسارت شدند و برق مناطق همجوار از ابتدای حادثه تا لحظه انتشار خبر قطع شده بود.
نظر شما