ولیالدین مصلحتی شربیانی گفت: در دولت یازدهم در مجموع به 2 هزار و 150 روستا یا به عبارتی 38 هزار خانوار برق رسانی شد که بیشتر این روستاها در مناطق صعب العبور یا دور افتاده از شهرهای استان قرار داشتند که به نوعی برق رسانی به آنها سخت ترین و گران ترین نوع برق رسانی محسوب شد.
وی در ادامه افزود: از ابتدا برق رسانی به روستاها تاکنون به 217 روستا از طریق انرژیهای تجدیدپذیر برق رسانی صورت گرفته که از این تعداد 117 روستا در دولت یازدهم بوده است.
مجری برق روستایی کشور عنوان کرد: شناسایی روستاهای بالا 10 خانوار برای برق رسانی از طریق آمار رسمی مرکز آمار ایران در سال 90 صورت گرفته است که به هر روستا کد مخصوص اختصاص یافت ولی برخی از روستاها به دلیل مشکلات حقوقی تاکنون موفق به اخذ این کد نبوده اند که در صورت دریافت این کد برق رسانی به آنها صورت می گیرد.
مصلحتی شربیانی در خصوص قیمت پرداختی مشترکان برق روستایی عنوان کرد: از بیشتر روستاهایی که از طریق انرژیهای تجدیدپذیر صاحب نعمت برق شدهاند حق انشعاب و یا هزینه تمام شده از مصرف کنندهها دریافت نمیشود و یا در برخی از روستاها با نصب کنتور به میزان ناچیزی پول دریافت میشود.
وی بیان کرد: استانهای کرمان، خوزستان، آذربایجان شرقی، خراسان رضوی، فارس و لرستان بیشترین روستاهای برخوردار از انرژی تجدیدپذیر را دارند و در مقابل استان سیستان و بلوچستان به دلیل شرایط آب و هوایی، تجهیزات برق تجدید پذیر امکان پاسخگویی به نیاز مصرف کنندگان را ندارد.
35224
نظر شما