۰ نفر
۱۵ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۲۰
علت پخش غیرزنده برنامه «ماه عسل»

احسان علیخانی از دلایل پخش غیرزنده هشتمین قسمت «ماه عسل» با حضور نرگس کلباسی بانوی نیکوکار ایرانی گفت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، احسان علیخانی مجری و تهیه کننده برنامه «ماه عسل» در مورد این که چرا هشتمین قسمت از این برنامه با حضور نرگس کلباسی بانوی نیکوکار ایرانی از پیش ضبط شده بود و زنده نبود در صفحه اینستاگرامش نوشت: «سلام به دوستان عزيز، خانم كلباسی چهارشنبه تشريف آوردن تهران. قرارِ ما با خانم كلباسی برای حضور در «ماه عسل»، اول روز جمعه بود كه برنامه خواهرانِ منصوريان ٢ قسمت شد، بعد گذاشتيم روز شنبه اما به دليلِ تغيير كنداكتور شبكه و پخش واليبال در روزهای شنبه و يكشنبه، برنامه ما كنسل شد ديگه نمی‌تونستيم بيشتر از اين ايشون رو معطل نگه داريم چون ايشون هم، عازم سفر بودن و هم، كار داشتند به همين دليل برنامه رو ضبط كرديم كه ايشون بتونن به كارشون برسند، ممنون از دقت و توجه شما. هشتمین قاب از ماه عسل ۹۶»

برنامه «ماه عسل» بعد از دو روز تعطیلی به علت همزمانی پخشش با مسابقات والیبال جهانی، امشب دوشنبه 14 خرداد میزبان نرگس کلباسی، زن نیکوکار ایرانی بود.

نرگس کلباسی که برای کمک به کودکان نیازمند به هند رفته بود، چندی پیش در آن کشور به اتهام قتل غیرعمد محکوم و البته در نهایت تبرئه شد. این پرونده با برگزاری کمپین‌های مختلف توسط چهره‌های شناخته شده و همچنین وارد عمل شدن دولت و وزیر امور خارجه بسته شد.

«ماه عسل» در ماه رمضان هرشب حوالی ساعت ١٩ از شبکه سه سیما با تهیه‌کنندگی و اجرای احسان علیخانی پخش می‌شود.

58242

کد خبر 673282

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۹:۰۱ - ۱۳۹۶/۰۳/۱۵
    6 2
    باشه تو راست میگی...دلیلش همین بود.
  • بی نام RO ۱۹:۱۰ - ۱۳۹۶/۰۳/۱۵
    2 3
    صحبتهای این مجری می‌تونین کامل پوشش بدید ولی صحبتهای اعتراضی اقای روحانی نمی‌تونید واقعا خیلی جالبه
  • محمد IR ۲۰:۱۹ - ۱۳۹۶/۰۳/۱۵
    3 5
    درود بر آقای علیخانی . مجری با اخلاق . مردمی و توانمند .

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین