ایرنا نوشت: مدیرکل ضد تروریسم وزارت اطلاعات از ورود چند تیم تروریستی به شهر تهران خبر داد که یکی از آن ها قبل از هر اقدامی دستگیر و تیم دیگر در حرم امام راحل مورد ضربه قرار گرفت.

این مقام وزارت اطلاعات افزود: صبح چهارشنبه چند تیم تروریستی در شهر تهران اقدام به عملیات تروریستی کردند که عوامل یک تیم قبل از هرگونه اقدام دستگیر شدند.

وی ادامه داد: دو تیم دیگر حرم امام(ره) و ساختمان مجلس را مورد حمله قرار دادند که با هوشیاری ماموران حرم مطهر امام یک فرد انتحاری قبل از اقدام مورد اصابت گلوله قرار گرفت و فرد انتحاری دیگر خود را منفجر کرد.

به گفته این مقام وزارت اطلاعات تیم دیگر در میدان بهارستان اقدام به تیر اندازی به مراجعین و یکی از ساختمان های اداری مجلس کرده است که تیم مورد نظر تحت محاصره قرار دارد.

29212

 

کد خبر 673897

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۰:۱۳ - ۱۳۹۶/۰۳/۱۷
    1 1
    با پشت سر هم قراردادن پازل سفر ترامپ و ماجرای قطر و انتخاب رئیس سابق سازمان سیا برای مقابله با ایران در کنار اتفاقات امروز تهران ، در صورتی که ایران برخورد جدی با مسئله نکند بسیار آینده خطر ناکی در پیش خواهد بود . چه بسا این اقدامات برای سنجش آمادگی و قدرت واکنش سریع ایران در کشور و منطقه از سوی آمریکا طراحی از طرف عربستان حمایت و از طرف داعش عملیاتی شده باشد .

آخرین اخبار