مهر به نقل از یک منبع مطلع نوشت:روز گذشته هشتمین و آخرین جلسه دادگاه موسوم به پرونده کهریزک برگزار شد و طی آن کیفرخواست 12 متهم این پرونده قرائت گردید و قاضی هم پس ازاستماع سخنان متهمان وخانواده های آسیب دیده، ختم رسیدگی را اعلام کرده است.
متهمان این پرونده رده های مختلف نظامی از درجات سرتیپ، سرهنگ، تا ستوان، استوار و گروهبان را شامل می شوند.
قاضی دادگاه با صرف وقت و دقت زیاد پس از برگزاری 8 جلسه مفصل 5 تا 6 ساعته و اخذ دفاعیات متهمان، روز گذشته ختم رسیدگی ها را اعلام کرده و قرار است طی یک هفته تا 10 روز آینده احکام متهمان این پرونده را صادر نماید.
به گفته این مقام آگاه یکی از متهمان پرونده کهریزک یک مقام سابق در نیروی انتظامی است. همچنین بخش مهمی از پرونده کهریزک مربوط به قضاتی است که حکم انتقال افراد را به بازداشتگاه کهریزک صادر کرده اند. این پرونده که نام یک مقام سابق قضایی در آن به چشم می خورد نیز جداگانه در حال رسیدگی است.
بر این اساس ، رسیدگی به پرونده متهمان بازداشتگاه کهریزک نشان دهنده اهتمام نظام و دستگاه قضایی بر اجرای دستور رهبر معظم انقلاب برای پیگیری دقیق و بدون تاثیر پذیری از حاشیه ها در خصوص متخلفین حوادث بازداشتگاه کهریزک و همچنین تائید کننده سخنان قاطع رئیس قوه قضائیه در اراده دستگاه قضایی برای برخورد جدی با هر گونه تخلفات و تخطی از قانون است که بدون سر و صدا و به دور از پرداختن به حواشی در رسیدگی به این مسائل دنبال می شود.
نظر شما