۰ نفر
۲۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۷:۲۳

دبیر اتحادیه صنف رستوران دارها و تالارهای پذیرایی شهرستا ن اراک در گفتگو با خبرنگار ما بیان کرد: خبری که در فضاهای مجازی در قالب استفاده پنبه و پشم گوسفند به جای گوشت در حلیم منتشر شده کذب بوده و چنین چیزی در اراک هم دیده نشده است.

به گزارش خبرآنلاین، نصرالله زند افزود: استفاده از پنبه یا پشم گوسفند حالت کش دار بودن حلیم را می زداید و حلیم بسیار سفت می شود. همچنین حلیم در دمای بالا طبخ می شود و در این دما بافت پنبه مشخص می شود.
وی اظهار داشت: مردم باید توجه بیشتری در خرید حلیم داشته باشند و از خرید دستفروشان و اماکن تایید نشده که با قیمت های بسیار پایین حلیم می فروشند خودداری نمایند.

 

46

کد خبر 674934

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۸:۳۰ - ۱۳۹۶/۰۳/۲۰
    9 1
    والا فیلمش موجوده

آخرین اخبار