این برای اولین بار نبود که تروریسم از ملت ایران قربانی می گرفت. حمله تروریستی به حرم بنیانگذار جمهوری اسلامی و مجلس ، آخرین تلاش تروریست ها نیز، برای ضربه زدن به ملت ایران نخواهد بود.این داستان دنباله دار است.
از روزهای اول پیروزی انقلاب تا امروز، از غائله گنبد تا کردستان ، تا خوزستان و از شهید بهشتی تا رجایی و باهنر و تا ... همه و همه اقدامات تروریستی علیه ملت ایران بود .
تا ایران اسلامی و ارزش های انقلابی هست، تروریسم هم هست ، پس باید یاد بگیریم همجوار با هیولای تروریسم زندگی کنیم اما هزینه اقدامات تروریستی در ایران را بالا ببریم.
سه ضلع مثلث امنیت داخلی، شامل مردم، رسانه ملی و نیروهای امنیتی است.
مردم باید در مواجهه با اقدامات تروریستی بیاموزند که چگونه واکنش نشان دهند و این وظیفه صداو سیما به عنوان رسانه ملی است که مردم را در حین بحران و پس از آن راهبری کند.
نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی نیز در زمان مقتضی پاسخ اقدامات تروریستی را سخت و خشن و در ابعاد بزرگتری می دهند تا هزینه اقدامات تروریستی در ایران بالا رفته و چتر امنیتی بر کشور گسترده تر شود.
آنچه واضح و مبرهن است و مردم ایران نیز به خوبی بر آن واقفند ، صلابت نیروهای امنیتی است. آنچه باقی می ماند، آموزش مردم و صدا و سیما است.
این صدا و سیما ، نیازمند آموزش برای مدیریت بحران است. اینکه مردم فرق رفتار و واکنش هنگام "معرکه گیری" و " اقدام تروریستی" را نمی دانند ، ضعف مفرط صدا و سیما به عنوان تریبون اصلی نظام تلقی می گردد.
با توجه به وضعیت منطقه ای و فرامنطقه ای و جایگاه ایران در معادلات بین المللی، شایسته است صدا و سیمای جمهوری اسلامی، هر چه زودتر بیاموزد و آموخته های خود را به مردم منتقل کند، که وقت تنگ است.
نظر شما