معاون فنی مرکز بهداشت استان مرکزی از آمادگی 65 پایگاه بهداشتی درمانی برای مشارکت در طرح سنجش سلامت نوآموزان در استان مرکزی خبر داد .

به گزارش خبرآنلاین استان مرکزی دکتر عباس اسماعیلی با اعلام این خبر به خبرنگار ما گفت : : سنجش سلامت 32 هزار نو آموز بدو ورود به دبستان و کودکان پیش دبستانی در شهر های اراک و ساوه از روز 20 خرداد آغاز شده و در سایر شهرها هم بعد از ماه مبارک رمضان ادامه می یابد .
وی با بیان این که بعد از پایان کار سنجش سلامت نو آموزان در پایگاه های آموزش و پرورش از نظر قد و وزن و سلامت گوش وچشم و دندان و سایر موارد مرتبط با این طرح ، برای تکمیل پرونده الکترونیک سلامت پرونده دانش آموزان به پایگاه های سلامت و مراکز جامع سلامت ارجاع داده می شود و والدین باید پیگیر معاینه کامل فرزندان خود در پایگاه های سلامت توسط پزشکان باشند .
دکتر اسماعیلی تعداد این مراکز را در شهرستان اراک 50 پایگاه و 15 مرکز بهداشت و درمان عنوان کرد و افزود : این مراکز آماده ارایه خدمات درمانی به نوآموزان هستند و خانواده ها می توانند از نزدیک ترین پایگاه ها استفاده کنند.

 

48

کد خبر 675378

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =