رئیس جمهور ترکیه گفت : ترکیه حمله اسرائیل را به کشتی های خود فراموش نخواهد کرد. به گزارش پایگاه اینترنتی تلویزیون تی آر تی ترکیه ، عبدالله گل رئیس جمهور ترکیه دیروز در گفتگو با خبرنگاران در استانبول با اشاره به حمله نیروهای اسرائیل به کشتی های حامل کمک های بشر دوستانه برای مردم غزه که منجر به کشته شدن نه شهروند ترکیه و مجروح شدن ده ها نفر شد ، گفت : برای نخستین بار پس از جنگ اول جهانی به این سو کشتی های ترکیه هدف حمله قرار گرفت .
وی گفت : اگر اسرائیل اقدامات قابل قبولی صورت دهد می تواند این اقدام خود را تا حدودی جبران کند اما به هر حال ترکیه حمله به کشتی های خود را فراموش نخواهد کرد.
رئیس جمهور ترکیه همچنین از گروه های سیاسی این کشور خواست موضوع حمله اسرائیل به کشتی های حامل کمک های بشر دوستانه را دستاویزی برای مناقشات سیاسی داخلی قرار ندهند.
نظر شما