سرپرست جدید باشگاه استقلال قصد دارد مثل همیشه در فصل نقل و انتقالات تاثر گذار باشد.به قول معروف او قرار است بار دیگر بمب هایش را در استقلال بترکاند.

علی فتح‌الله‌زاده که روز چهارشنبه طی حکمی از سوی علی سعیدلو به عنوان سرپرست موقت باشگاه انتخاب شد قصد دارد چند بازیکن مطرح را برای فصل بعد استقلال به خدمت بگیرد.

پیروز قربانی ،داوود حقی،اشپیتیم آرفی،میلاد میداوودی،ایمان مبعلی و خلعتبری(درصورتی که با پرسپولیسی ها به توافق نرسد )بازیکنانی هستند که در لیست علی فتح الله زاده قرار دارند.
این در حالی است که فتح الله زاده از سایر بازیکنان استقلال از جمله وحید طالب لو،خسرو حیدری و آرش برهانی خواسته فعلا با تیم های دیگر وارد مذاکره نشوند تا چند روز دیگر تکلیف آنها نیز مشخص شود.
چند بازیکن استقلال پس از استعفای اعضای هیئت مدیره این تیم ،به تیم های دیگر پیوستند.

کد خبر 68018

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • اسی IR ۰۷:۳۹ - ۱۳۸۹/۰۳/۲۱
    0 0
    اگه بشه که عالیه میشه
  • mohammad IR ۰۷:۳۹ - ۱۳۸۹/۰۳/۲۱
    0 0
    حاجی کارش درسته
  • احسان IR ۲۳:۱۰ - ۱۳۸۹/۰۳/۲۱
    0 0
    حاجی دمت گرم
  • امير IR ۰۵:۱۱ - ۱۳۸۹/۰۳/۲۲
    0 0
    دور باطل كه ميگن همين قضيه فتح الله زاده و استقلاله
  • کاوه مدبر IR ۰۸:۳۱ - ۱۳۸۹/۰۳/۲۲
    0 0
    تبریک به آقای سعید لو نوش دارو بعد از مرگ سهراب حالا که تیم شما(پیروزی) یارگیری کرد برای استقلال مدیر انتخاب کردید.
  • هواداران آبی IR ۰۹:۳۱ - ۱۳۸۹/۰۳/۲۴
    0 0
    از آقای آشتیانی می خواهیم به خاطر استقلال دیگر بیانبه ندهندو بگذارند استقلال آرامش داشته باشد.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین