ایران نوشت: همسر جوان مدیرعامل شرکت خصوصی که در توطئه‌ای زنانه و برای تنبیه شوهرش، او را عامل دوجنایت معرفی کرده بود به ادعاهای دروغین‌اش اعتراف کرد.

 این پرونده از سحرگاه دوم تیر و به دنبال تماس زن جوانی با پلیس در دستور کار قرار گرفت.او در اظهارات هولناکی ادعا کرد شوهرش دو نفر از طلبکاران خود را کشته و اجساد آنها را در بیابان‌های اطراف محله «ازگل» دفن کرده است. با گزارش این جنایت تیمی از مأموران راهی خانه مورد نظر شده و شوهراین زن را بازداشت کردند.

مرد میانسال که مدیر یک شرکتی خصوصی است درحالی که از دستگیری و شنیدن اتهامش شوکه شده بود از ابتدا منکر هر گونه جنایتی شد.او زمانی که مقابل بازپرس شعبه ششم دادسرای امور جنایی تهران ایستاد گفت: «همسرم مشکل شدید روحی دارد و وقتی باهم اختلاف پیدا می‌کنیم، کارهای عجیب وغریبی انجام می‌دهد. دیشب هم درباره تغییر محل شرکت جروبحثمان شد و او برای انتقام از من چنین ادعایی را مطرح کرد. او حتی به من گفت می‌خواهم تو را زندان بیندازم و بعد رضایت دهم تا کمی حالت گرفته شود. او تصور می‌کند که آزادی‌ام به رضایت او بستگی دارد به همین دلیل هم این اتهام‌های بی‌پایه واساس را زده است.»

با وجودی که پسر 17 ساله این زن و شوهر نیز اظهارات پدرش را تأیید کرده بود، بازپرس محسن مدیر روستا ضمن آزادی متهم با قرار وثیقه، دستور بررسی ادعاهای زن را صادر کرد. اما تحقیقات نشان داد در بازه زمانی که زن جوان ادعا کرده بود شوهرش مرتکب قتل شده است گزارش گم شدن یا کشف جسدی در منطقه ازگل وجود نداشته و همین امر مهر تأییدی بر اظهارات مرد نگونبخت بود.

همزمان با تکمیل تحقیقات، زن جوان نیز به دادسرای جنایی احضارشد و شهادت داد که به خاطرعصبانیت وناراحتی شدید این توطئه را چیده تا شوهرش را تنبیه کند. او به بازپرس گفت: «با شوهرم اختلاف داشتم و می‌خواستم از او انتقام بگیرم. وقتی این موضوع را با دختر خاله‌ام در میان گذاشتم او این نقشه را برایم کشید. دختر خاله‌ام می‌گفت همسرم را یک شب بازداشت می‌کنند و این‌طور می‌توانی حالش را بگیری. من هم همان‌طور که او گفته بود عمل کردم اما وقتی دیدم موضوع جدی شد، عذاب وجدان گرفتم و به اینجا آمدم تا واقعیت را بگویم.» با اظهارات این زن و همچنین اعلام نتیجه تحقیقات پلیسی شوهر این زن آزاد شد وبه دلیل اینکه او ازهمسرش شکایت نداشت پرونده مختومه شد.

45302

کد خبر 682495

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۲:۳۵ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۲
    19 1
    خدا شفا بده
    • بی نام IR ۰۷:۴۱ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۲
      21 2
      من باشم همین فردا میرم طلاقش میدیم زندگی کردن با همچین ادمی فقط ضضره و مصیبت
  • بی نام IR ۰۲:۴۳ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۲
    9 0
    زهی عقل
  • بی نام IR ۰۳:۴۵ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۲
    25 0
    خدا کنه این مرد بیچاره به خاطر یک اتهام واهی بازجویی فنی نشده باشه
  • بی نام IR ۰۳:۵۵ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۲
    12 0
    مرگ وقت نیروی انتظامی و قاضی و غیره را گرفتند هیچ مختومه شد. این همه هزینه تلگرام مردم شد از بس این خبر بدرد نخور را در کانال های مختلف خبری مشاهده کردند که چی شوخی کردیم
  • سورنا A1 ۰۴:۰۱ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۲
    13 1
    فقط طلاققققققققققققق
  • بی نام DE ۰۴:۲۲ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۲
    14 0
    زن و دخنرخاله رو راهی تیمارستان کنید
  • هم وطن CN ۰۴:۳۸ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۲
    15 1
    قانون مجازات اسلامی ماده 698: "هر کس به قصد اضرار به غیر یا تشویش اذهان عمومی یا مقامات رسمی به وسیلهٔ نامه یا شکواییه یا مراسلات یا عرایض یا گزارش یا توزیع هرگونه اوراق چاپی یا خطی با امضا یا بدون امضا اکاذیبی را اظهار نماید یا با همان مقاصد اعمالی را برخلاف حقیقت راساً یا به عنوان نقل قول به شخص حقیقی یا حقوقی یا مقامات رسمی تصریحاً یا تلویحاً نسبت دهد اعم از این که از طریق مزبور به نحوی از انحا ضرر مادی یا معنوی به غیر وارد شود یا نه علاوه بر اعاده حیثیت در صورت امکان، باید به حبس از دو ماه تا دو سال و یا شلاق تا ۷۴ ضربه محکوم شود".

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین