کنسرت گروه موسیقی نوای ملل با نغمه‌هایی از مشرق‌زمین و خنیاگرانی از افغانستان، آذربایجان، ترکیه و ایران در فرهنگسرای نیاوران برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، گروه موسیقی نوای ملل با حمایت موسسه فرهنگی اکو، کنسرت خود را در فرهنگسرای نیاوران روی صحنه می‌برد.

گروه موسیقی نوای ملل با نوازندگانی از کشورهای منطقه اکو از جمله افغانستان، تاجیکستان، پاکستان، ایران، آذربایجان، ازبکستان، قزاقستان، ترکمنستان و هندوستان و ارمنستان، یک سال و نیم پیش فعالیت خود را آغاز کرده است.

کیانا طلایی نوازنده تنبک و سنتور، تیمور اوجاقی خواننده و نوازنده دایره، عبدالقدیر ثاقب نوازنده طبلا، فرامرز گلزارفرد نوازنده بالابان، عبدالکبیر معصومی خواننده و هارمونیا، حسین واحدی خواننده و نوازنده تار، ستار بابایی نوازنده تار آذری، مهدی زارع نوازنده کمانچه و ژیلا تقوی نوازنده مراژ اعضای گروه موسیقی نوای ملل هستند. سرپرستی این گروه را ژیلا تقوی برعهده دارد.

کنسرت گروه موسیقی نوای ملل با نغمه‌هایی از مشرق‌زمین و خنیاگرانی از ملل افغانستان، آذربایجان، ترکیه و ایران روز جمعه بیست و سوم تیرماه ساعت 21 در سالن خلیج فارس فرهنگسرای نیاوران به روی صحنه خواهد رفت.

 

57243

کد خبر 682840

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین