مهر نوشت: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: بعد از این دیگر هیچ مجوزی برای نشریات دولتی و بخش عمومی صادر نمی شود تا بخش خصوصی فرصت رشد داشته باشد.

سیدرضا صالحی امیری در جلسه علنی امروز مجلس و در پاسخ به سوال نماینده شاهین شهر درباره علت تعلل در صدوز مجوز برای نشریات متقاضی اظهار داشت: در چهار سال گذشته کارنامه قابل دفاعی داریم و معتقدیم بهترین دوره پس از انقلاب در زمینه حمایت از رسانه ها، چهار سال گذشته بوده است.

وی افزود: در چهار سال گذشته ۱۵ اقدام در این حوزه انجام شده که از جمله آنها کاهش سرعت صدور مجوز از سه سال به شش ماه و الکترونیکی شدن تمام مکانیزم های مجوزدهی بوده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه امسال تا مرز یکصد میلیارد تومان از نشریات حمایت خواهد شد، ادامه داد: از این به بعد هیچ مجوزی برای نشریات دولتی و بخش عمومی مانند شهرداری ها صادر نمی شود و یارانه آنها نیز قطع خواهد شد تا به بخش خصوصی فرصت رشد داده شود.

صالحی امیری همچنین به انجام اقداماتی از قبیل برگزاری الکترونیک انتخابات خانه مطبوعات ایران و نیز حل مشکل بیمه خبرنگاران اشاره کرد و افزود: در این دولت ۲ هزار و ۵۰۰ سایت مجوز گرفته اند، در حالی که قبل از این دولت ۲۰۰ سایت فعال بوده است.

وی تصریح کرد: از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون ۱۳ هزار مجوز برای نشریات صادر شده که ۶ هزار و ۸۰۰ مورد از آنها در این دولت بوده است؛ یکسری خلاء های قانونی هم وجود دارد که باید در لایحه نظام جامع رسانه ها حل شود.

وزیر ارشاد با بیان اینکه سرعت صدور مجوز برای رسانه ها در این دولت چند برابر شده است، گفت: در آسیب شناسی انجام شده به این نتیجه رسیده ایم که صلاحیت های فردی همزمان با صلاحیت های حرفه ای باید احراز شود و فرد متقاضی در زمینه مدرک تحصیلی با نشریه مورد تقاضا سنخیت داشته باشد.

صالحی امیری در ادامه و در پاسخ به اظهارات نماینده شاهین شهر مدعی شد اگر قرار باشد تخلفات گذشته را باز کنم، مثنوی هفتاد من کاغذ خواهد شد، در حالیکه امروز مطبوعات در بهترین وضعیت بعد از انقلاب قرار دارند.

وی افزود: هم آزادی بیان و هم امنیت شغلی مطبوعات تامین است و ما نیز ضمن اینکه قائل به پاسداشت آزادی بیان هستیم، اما مرزهایی را که قانون تعیین کرده باید رعایت کنیم.

57241

کد خبر 683052

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 10 =