به گزارش واحد مرکزی خبر قذافی در مراسمی که به مناسبت چهلمین سالگرد خروج نیروهای آمریکایی از این کشور برگزار شد گفت: فساد سازمان فیفا و محکومیت این سازمان را به دلیل گسترش فساد در جهان و تجارت انسان اعلام می کنیم، این سازمان شایسته احترام نیست و به آن احترام نمی گذاریم و باید با آن مبارزه کنیم. به گزارش خبرگزاری فرانسه از طرابلس ، رهبر لیبی فیفا را «مافیای جهانی» توصیف کرد و محاکمه همه اعضای آن را خواستار شد.
وی افزود: چگونه دویست کشور کوچک از میزبانی جام جهانی فقط به این دلیل که فقیر هستند محروم می شوند؟، این سازمان باید میلیاردها خرج کند و به کشورهای فقیر کمک کند در غیر این صورت فقط در انحصار ثروتمندان باقی می ماند و دیگر رقابت برای جام جهانی معنایی ندارد."
لیبی در جام جهانی دو هزار و ده آفریقای جنوبی که از روز جمعه آغاز شد حضور ندارد و تا کنون نیز به رقابتهای جام جهانی راه پیدا نکرده است.
نظر شما