روزنامه اصولگرای سیاست روز در مطلبی طنز، به قوه قضاییه انتقاد کرد.

این روزنامه نوشت: در آخرین لحظاتی که قرار بود حکم نهایی "بابک زنجانی" ( ب - ز - سابق) را اعلام کنیم متاسفانه "ج - س" به ضرب گلوله کشته شد و روند رسیدگی با مشکل روبه‌رو شد.

اشکان محسنی اژه‌ای - دادستان کل کشور - با انتقاد از رسانه‌هایی که دادستانی را برای اعلام حکم بابک زنجانی تحت فشار می‌گذارند، تصریح کرد: عجله کار شیطان است و ما تسلیم شیطنت‌ها و صحنه‌آرایی‌های خطرناک رسانه‌ها نخواهیم شد.

وی با ابراز رضایت از روند پیگیری پرونده، گفت: همه چیز داشت خوب پیش می‌رفت تا اینکه دیشب شخص ناشناسی "ج - س" را به ضرب گلوله از پای درآورد و ما را گرفتار کرد.

دادستان کشور در برابر این پرسش خبرنگاران که آیا "ج - س" همان "جعبه سیاه" است که پدربزرگ ایشان در زمان دادستانی خود از آن حرف می‌زد، گفت: اگر یکبار دیگر کسی درباره پدربزرگم و سوابق این پرونده حرفی بزند و سوالی بپرسد، پرونده "بز" را مختومه اعلام خواهم کرد.

شایان ذکر است این پرونده نزدیک نیم قرن است که روی میز دادستان‌های مختلف ورق می‌خورد و هیچ‌گاه به نتیجه نمی‌رسد.

45302

کد خبر 684674

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۳:۳۵ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۸
    2 0
    خودی بوده
  • نوری A1 ۰۴:۳۷ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۸
    1 0
    یاد محمود رضا خاوری افتادم.
  • بی نام RO ۰۶:۰۰ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۲
    2 0
    دقيقا مثل پرونده. سعيد. مرتضوي

آخرین اخبار