مهر نوشت: وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: کاهش نرخ سود بانکی بصورت دستوری امکان پذیر نیست و این موضوع باید بگونه ای باشد که منابع هم متناسب با رشد اقتصادی کشور افزایش پیدا کند.

محمدرضا نعمت زاده روز چهارشنبه در پایان جلسه هیات دولت درباره کاهش نرخ سود بانکی و ارتباط آن با رونق تولید با بیان این مطلب، افزود: در شورای پول و اعتبار به کرات عرض کردیم با توجه به کاهش تورم و سود بانکی حتما باید کاهش پیدا کند.

وی اضافه کرد: با توجه به عدم موازنه عرضه و تقاضا در منابع مالی و ظرفیت پایین نظام بانکی کشور و تقاضایی که در بازار سرمایه است، هنوز نرخ سودها بالاست.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در مورد چگونگی کاهش این نرخ نیز گفت: این موضوع به اظهار نظر صاحب نظران اقتصادی، پولی و بانکی و انسجام در عملکرد بانکی کشور بر می گردد.

نعمت زاده ادامه داد: در عین حال بانک هایی وجود دارند که از تصمیمات شورای پول و اعتبار تخطی می کنند و این موضوع باید شدیدا کنترل شود.

وی در پاسخ به سوالی درباره مصوبه هیات وزیران در خصوص ممنوعیت ورود ۱۴ قلم کالا گفت: ما در سال های ۹۳ و ۹۴ دو لیست را تقدیم هیات وزیران کردیم که دستگاه های دولتی، پیمانکاران و طرف های آن ها به دلیل تولید این کالاها در داخل کشور از ورود آن ها جلوگیری کنند.

وی افزود: پس از تصویب این لیست ها، با توجه به پیشرفت تولیدات داخلی و تامین نیاز کشور از طریق تولیدات داخلی، لیست جدیدی دیگری نیز در اواخر سال گذشته به هیات دولت ارائه شد که پس از بررسی و جلب نظر دستگاه های مصرف کننده این لیست در هفته گذشته به تصویب رسید لیست های قبلی اضافه خواهد شد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه تولید کالا به مقدار کافی در داخل کشور انجام می شود، ادامه داد: به همین دلیل دستگاه های دولتی با توجه به ارائه لیست جدید، ملزم شدند در جهت حمایت از محصولات داخلی این محصولات را حتما از داخل تهیه کنند.

نعمت زاده اضافه کرد: رونوشت این مصوبه برای حسن انجام نیز به دیوان محاسبات و بازرسی کل کشور ارسال شده است.

39225

کد خبر 686003

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۱:۰۶ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۱
    0 0
    کاهش نرخ سود بانکی ممکن نیست چون تورم انتظاری مردم بالاست به دلیل عدم کاهش نرخ سود در پنج سال گذشته و انباشته شدن نقدینگی در بانک ها هر گونه دستکاری در سود ممکن است پالس خروج سپرده ها و ورشکستگی احتمالی بانک ها و همچنین افزایش شدید تورم را فراهم کند. البته اگر بانک ها از نرخ دستوری سود بانکی تبعیت کنند که بعید است. باید قبول کرد در نبرد نزدیک شدن تورم و سود بانکی این سود بانکی بود که پیروز شد و حال تورم باید خود را به سود بانکی نزدیک کند افزایش تورم یا با روش نرم و مدیریت شده خواهد بود که می تواند راه گشا باشد و در غیر اینصورت اقتصاد به سبک خود و بطور افسار گسیخته این افزایش تورم را تحمیل خواهد کرد با عواقبی که زیاد جالب نخواهد بود
  • بی نام A1 ۱۵:۵۲ - ۱۳۹۶/۰۴/۲۱
    0 0
    پراید 7 میلیونی به مصرف کننده 22 میلیون میفروشید هر جند وقت 300 تا 500 هزار تومان افزایش میدهید هیچ خدمات پس از فروش هم ندارد کنترل اول باید صنعت و معدن صورت بگیرد تا خوردروهای اسقاطی 3برابر ارزش واقعی را نفروشد

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین