دکتر علی اکبر صفایی از توانمندی ها و پروژه های در حال بهره برداری و سرمایه گذاری های انجام گرفته در منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد بازدید کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرانلاین ازبهشهر ؛ مشاور محترم مدیرعامل سازمان در امور بندری و دریایی در این بازدید ضمن مناسب ارزیابی کردن روند توسعه بندر امیرآباد در بخش های دریایی و بندری گفت سازمان بنادر و دریانوردی ، نگاه ویژه ای به بندر امیرآباد به عنوان بزرگترین بندر حاشیه دریای خزر دارد.

دکتر صفایی همچنین به روند رشد تخلیه و بارگیری بندر امیرآباد در ماههای اخیر در سال جاری اشاره کرد و افزود بندرامیرآباد با تجهیزات مناسب تخلیه و بارگیری که در اختیار دارد می توان روند رو به رشد خود را ادامه دهد.

در پایان این بازدید مهندس علی خدمتگزار مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد با تشریح روند سرمایه گذاری های انجام گرفته ، بر عزم راسخ مدیران و کارکنان این بندر در رسیدن به اهداف تعیین شده از سوی سازمان بنادرودریانوردی تأکید کرد.

 

48

کد خبر 692496

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار