دستگاه های اجرایی یک درصد اعتبارات را به پژوهش اختصاص دهند

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری البرز بر ضرورت اختصاص یک درصد اعتبار دستگاه های اجرایی به امر پژوهش تاکید کرد.

به گزارش خبر آنلاین و به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری البرز، عباد الله کامکار با بیان این مطلب در سومین جلسه کارگروه تخصصی آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان در سال 96 اظهار داشت: هر دستگاهی باید یک درصد اعتبارات خود را به امر پژوهش اختصاص دهد و نیاز است که در این زمینه کلیه نیازها و کمبودها احصا در قالب پروتکل جامعی مورد بررسی و پیگیری قرار گیرد.
وی با بیان اینکه طرح های پژوهشی با اولویت اهمیت دار بودن انتخاب شوند، گفت: با این کار، برحسب میزان بودجه موجود می توان طرح ها را تجمیع و به صورت سند توسعه طراحی کرد.
کامکار گفت: تا کنون از 28 دستگاه، 21 دستگاه اطلاعات خود را به دبیرخانه ارائه داده اند و مکاتبه های لازم نیز با سازمان برنامه و بودجه و دستگاه های اجرایی در خصوص تعیین و اعلام یک درصد اعتبارات هزینه ای دستگاه های اجرایی انجام شده است.
در این نشست همچنین،مروری بر مصوبات دومین جلسه کارگروه کارگروه آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان البرز در سال 1396در خصوص دستگاه های اجرایی مشمول ماده 56 قانون الحاق مواردی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت ) 2 ( در زمنیه تخصیص، اقدام اعتبارات پژوهشی ظرف مدت یکماه و طبق دستور العمل بودجه سال 96 ،اعلام اولویت های پژوهشی دستگاه های اجرایی به سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مورد بررسی قرار گرفت.
گزارش طرح های پژوهشی خاتمه یافته از سال 1390 تا 1395دستگاه های اجرایی استان البرز، گزارش 1 % بودجه پژوهشی سال 1395، موضوع ماده 56 قانون الحاق اولویت های پژوهشی دستگاه های اجرایی استان در سال 96، از جمله این طرح ها بود.

 

48

کد خبر 692844

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =