سوق دادن دانش آموزان به سوی ورزش تضمین کننده سلامت جامعه است

مدیر کل آموزش و پرورش استان لرستان در جمع خبرنگاران گفت: یکی از برنامه های وزارت آموزش و پرورش در حوزه معاونت تربیت بدنی،گسترش ورزش همگانی و توجه به استعداد یابی ورزشی دانش آموزان است و نیز نیم نگاهی هم به ورزش قهرمانی دارند.

به گزارش خبرآنلاین لرستان، خدانظر دریکوند افزود: اگر می خواهیم جامعه ای سالم داشته باشیم یکی از راههای تحقق آن این است که دانش آموزان را به سمت ورزش سوق دهیم و بدون شک یکی از عوامل جلوگیری از آسیبهای اجتماعی درگیر کردن افراد در امور فرهنگی و ورزشی ست بویژه تقویت حس رقابت مثبت و سالم در دانش آموزان که قشر پایه گذار آینده جامعه هستند.
دریکوند ورزش مدارس را پایه و بنیه ورزش قهرمانی برشمرد و افزود: لذا در این راستا تلاشهای زیادی در جهت توسعه ورزش دانش آموزی،مسابقات مدرسه محور،کانون محور و انتخاب تیم ها از مدارس صورت می پذیرد.
وی ابراز داشت: ورزش هایی چون کشتی، شناو..جزو ورزشهای کانون محور بوده بدین معنا که این قبیل رشته ها در تمام مدارس وجود ندارد اما دانش آموزان و مربیان مختص آموزش و پرورش جهت این رقابت ها اعزام می شوند.
مدیر کل آموزش و پرورش استان با اشاره به اهمیت میزبانی مسابقات و با توجه به قرار گرفتن دانش آموز و رقبا در صحنه واقعی رقابت بیان داشت: این بستر انگیزه دانش آموزان در حوزه ورزش را بالا می برد و به نوعی تبلیغی برای هر استان نیز می باشد لذا تلاش آموزش و پرورش استان نیز بر همین است که طبق گفته ی مدیریت عالی استان بتوانیم لرستان را به عنوان مقصد گردشگری مطرح کنیم.
دریکوند ادامه داد: امیدواریم با استمداد دانش آموزان و مربیان عزیز بتوانیم تصویر مثبتی را از استان به کشور نشان دهیم.
خدانظر دریکوند اعلام کرد:از حدود دو ماه پیش استارت این کار زده شده و کمیته های مختلفی توسط آموزش پرورش استان کار تمهیدات مقدمات سالن مسابقات،خوابگاه ها و محل اسکان و تعامل با دستگاه و ادارات ذی ربط را انجام داده اند.
دریکوند در این خصوص از شخص استاندار و معاونت سیاسی استان به جهت توجه و همکاری لازم با آموزش و پرورش تشکر کرد و گفت: آماده پذیرش مهمانان و ورزشکاران عزیز هستیم.
مدیر کل آموزش و پرورش استان خبر داد:هم اکنون 26 تیم در رشته آزاد و 21 تیم در رشته فرهنگی نسبت به رقابت در مسابقات اعلام حضور کرده اند.
دریکوند افزود: روز پنجشنبه ساعت نه صبح مسابقات در سالن شهید چاغروند آغاز می شود و مراسم افتتاحیه نیز در ساعت شش غروب روز پنجشنبه با حضور مدیریت ارشد و مدیران کل و معاون وزارت اموزش و پرورش انجام خواهد گرفت.
وی در خاتمه تصریح کرد:در این حرکت سعی شده از ابتدا تا انتها تصویری از فرهنگ و جاذبه های گردشگری استان را به طرق مختلف به مهمانان نشان دهیم و با توجه به اهمیت نقش بلوط که با فرهنگ ما عجین شده است و نیز یادآوری بحران زوال بلوط، به نفرات اول تا سوم هر رشته یک نهال بلوط نیز اهدا خواهد شد.

۴۶
کد خبر 693007

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =