۰ نفر
۱۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۶

جماران نوشت:فرزند مهدی کروبی خبر از عمل موفقیت آمیز قلب پدرش داد و گفت: با دستگاهی که امروز گذاشتند ان شاء الله مشکل قلب ایشان حل شود. اما پزشکان در مورد مرخص شدن پدرم از بیمارستان هنوز چیزی نگفته اند.

محمدحسین کروبی با اعلام اینکه ظهر امروز (یک شنبه 15 مرداد ماه) عمل قلب پدرش با موفقیت انجام شده، اظهار داشت: به قلب پدرم باتری (پیس میکر) وصل کرده اند و علت هم این بوده که با عمل «ای.پی.اس» قبلی نتوانستند ضربان قلب ایشان را تنظیم کنند.

فرزند مهدی کروبی تصریح کرد: بعد از آنژیوگرافی و پیاده کردن نوار دستگاه هولتری که ضربان قلب ایشان را ضبط می کرد متوجه شدند که شب ها ضربان قلب پدرم پایین می آید؛ به همین دلیل امروز ظهر برای قلب ایشان باتری گذاشتند تا ان شاء الله مشکلی نباشد و بتوانند ضربان قلب را به 60 برسانند.

وی در مورد آخرین وضعیت مهدی کروبی گفت: پدرم در حال حاضر به هوش آمده و در هوشیاری کامل است و با دستگاهی که امروز گذاشتند ان شاء الله مشکل قلب ایشان حل شود. اما پزشکان در مورد مرخص شدن پدرم از بیمارستان هنوز چیزی نگفته اند.

2929

کد خبر 694552

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ابوالفضل US ۱۳:۰۱ - ۱۳۹۶/۰۵/۱۵
    3 0
    نظرات رو غیرفعال نکردید؟ خیلی عجیبه
  • بی نام DE ۱۶:۵۶ - ۱۳۹۶/۰۵/۱۵
    3 1
    امیدوارم حالشان به زودی خوب شود و مسئولین هم بعد از مرخصی ایشان را به جای حصر به خانه فرزندش بفرستند که بعد از سالها در جای جدیدی باشد و روحیه اش خوب شود. اینطوری خیلی راحت موضوع حصر تمام می شود.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین