ایسنا نوشت: معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش از نحوه اجرای طرح "شهاب" انتقاد کرد.

رضوان حکیم‌زاده در خصوص طرح "شهاب" اظهار کرد: ما نقدهایی به این طرح داریم. عنوان طرح "شهاب" این است که بتواند استعدادهای متنوع و متفاوت دانش‌آموزان را به رسمیت بشناسد اما عملا آموزش‌هایی که داده می‌شود و سمت و سوی‌ طرح بیشتر به رسمیت شناختن یک نوع استعداد آن هم استعداد ریاضی و تجربی است؛ این استعدادها بیشتر از طریق تست‌ها و آزمون‌ها در مراحل بعدی اجرای طرح "شهاب" شناسایی می‌شوند.

وی ادامه داد: اهداف طرح شهاب به راحتی با ارزش‌یابی توصیفی قابل تلفیق است و معلمان می‌توانند در خلال ارزش‌یابی توصیفی استعدادهای مختلف دانش‌آموزان را شناسایی کنند.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: تقاضای ما این است که بتوانیم طرح "شهاب" را از طریق ارزش‌یابی کیفی و توصیفی پیش ببریم. ورود بنیاد نخبگان به این موضوع، ممکن است اهداف طرح را تهدید و از مسیر اصلی منحرف کند.

حکیم‌زاده با تاکید بر اینکه ما پیشنهاد کرده‌ایم پذیرش دانش‌آموزان برای مدارس استعدادهای درخشان در مقطع متوسطه اول انجام نشود، عنوان کرد: به طور کلی با جداسازی دانش‌آموزان در این مقطع سنی و بلافاصله پس از ارزشیابی توصیفی مخالف هستیم زیرا اعتقاد داریم این موضوع فرصت را برای انجام برنامه‌های خلاقانه از دانش‌آموزان می‌گیرد.

وی گفت: اگر قرار باشد انرژی دانش آموزان صرف آماده‌سازی برای تست و آزمون شود آنها کجا می‌توانند فعالیت خلاقانه داشته باشند؟ البته معتقد هستیم باید برای استعدادهای برتر در کنار دانش‌آموزان عادی، غنی‌سازی انجام شود و فعالیت‌های اضافه‌تری برای آنها در نظر گرفته شود تا استعداد آنها هدر نرود و مورد توجه قرار بگیرد.

لازم به ذکر است که طرح "شهاب" با هدف شناسایی و هدایت استعدادهای برتر دانش‌آموزان بدون جداسازی آنها از دانش‌آموزان عادی در برخی از مدارس کشور اجرا می‌شود، اجرای این طرح از چند سال گذشته آغاز شده و به مرور تعداد مدارس تحت پوشش طرح افزایش یافته است.

۴۷۲۳۵

کد خبر 702804

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۷:۳۸ - ۱۳۹۶/۰۶/۰۹
    0 0
    موافقم. آموزش و تربیت یک انسان خلاق و جستجوگر در سطوح ابتدایی صورت می گیرد و هدایت کودکان به مسیر از پیش طراحی شده و فشار برای حفظیات بیشتر یک انسان تک بعدی از او خواهد ساخت و ما را در دور باطل نگاه خواهد داشت. فضای فکری کودک باید کاملا آزاد باشد و نه هدایت شده.
  • فروزان A1 ۰۸:۲۶ - ۱۳۹۶/۰۶/۰۹
    3 0
    آموزش وپرورش سالهاست به قهقرا می رود

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین