روزنامه آفتاب یزد در گزارشی با اشاره به حذف برخی چهره های سیاسی از مدار قدرت نوشت: هر زمان که گروهی از سیاست‌مداران جمهوری اسلامی به سمت گفتمان «جذب حداکثری» و «دفع حداقلی» حرکت می‌کنند با مقاومتی جدی از سوی پارادایم شبه‌انقلابی روبرو می‌شوند.

 این حذف‌ها درست در زمانی اتفاق می‌افتد که چهره‌های مورد اشاره سعی می‌کنند با عبرت از گذشته و بازنگری در مواضع و کنش سیاسی صورت گرفته در ادوار مختلف انقلاب، آن هم در مرز پختگی سیاست‌ورزی، مسیری تازه و راهی جدید را بپمایند.

فصل مشترک حرکت همه آن‌ها هم بر «تعامل»، مواجهه «همدلانه»، دوری از «عداوت» و «کینه» و توجه ویژه به «حداقل اشتراک‌ها» استوار شده است. مسیری که در بستری عقلایی و به دور از بنیادگرایی و رادیکالیسم، می‌تواند زمینه‌ساز توسعه سیاسی و تقویت بنیان‌های مردم‌سالاری شود. حال اینکه چرا عده‌ای به محض تمایل به این گفتمان از ناحیه «شبه‌انقلابی»ها طرد می‌شوند، موضوعی است که باید مورد بررسی جدی قرار گیرد.

 

17302

کد خبر 704637

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین