استاندار چهارمحال و بختیاری: صیانت از ارزش‌های دفاع مقدس وظیفه همگانی است

ایسنا نوشت : استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: حفظ و صیانت از ارزش‌های والا و متعالی هفته دفاع مقدس از وظایف تمام مسئولان اجرایی و آحاد مردم است .

قاسم سلیمانی دشتکی 15 شهریور ماه در ستاد بزرگداشت سی و هفتمین سالروز هفته دفاع مقدس، اضافه کرد: مسئولان استان به‌ طور همه جانبه در بزرگداشت هفته دفاع مقدس آمادگی داشته باشند و در این زمینه تلاش کنند .

وی پیروزی‏ها و افتخارات انقلاب اسلامی ایران در تمامی عرصه‌های سیاسی، اجتماعی، نظامی و بین‌المللی را مرهون خون شهدای هشت سال دفاع مقدس دانست و گفت: یادآوری دلاورمردی‌ها و رشادت‌های ایثارگران هشت سال دفاع مقدس نویدبخش و راهگشای مسئولان در مسائل و مشکلات مختلف است .

استاندار با اشاره به اینکه وحدت و همدلی بین مردم و اطاعت از رهبر انقلاب موجب شد پیروزی ایران در جنگ تحمیلی شد، تصریح کرد: کشور در حال حاضر، آماده‌تر از زمان جنگ تحمیلی است و این آمادگی موجب می ‌شود همواره توطئه‌های دشمنان سرکوب شود .

وی با اشاره به اهداف راهبردی هفته دفاع مقدس گفت: تشریح عملیات شاخص در هفته دفاع مقدس به ‌ویژه توجه در بیداری اسلامی در دیگر کشورها از اهداف راهبردی برنامه‌های هفته دفاع مقدس است .

سلیمانی دشتکی افزود: ایجاد فضای معنوی در تقویت ارزش‌های دفاع مقدس در آحاد مختلف جامعه، تبیین دستاوردهای دفاع مقدس، تبیین نقش جوانان در دفاع مقدس، تقویت روحیه مقاومت و فداکاری به‌ ویژه در مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن و پرداختن به موضوع عقلانیت و منطق در دفاع مقدس از دیگر این اهداف راهبردی است .

گفتنی است ، در این نشست فرمانداران شهرستان‌های 9 گانه برنامه‌های شهرستان‌های خود را در هفته دفاع مقدس اعلام کرند

 

48

کد خبر 704825

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار