مریم نظری- به گزارش خبرآنلاین لرستان ، در این نشست که برخی از اصحاب رسانه و نمایندگانی از صنف تاکسیرانی حضور داشتند ساماندهی وضعیت کرایه تاکسی های درون شهری در دستور کار قرار گرفت.
بر پایه این خبر محمد فتحی بیرانوند مدیر عامل سازمان حمل و نقل بار و مسافر بازگشت کرایه ها به عقب را یک بازی باخت باخت دانست و گفت: از سال ۹۴ تاکنون افزایش قیمتی در مورد نرخ کرایه تاکسی نداشته ایم و اگر کرایه ها به سابق برگردد به صلاح مسئولین ، مردم و رانندگان نیست زیرا این موضوع به صورت قانونی مصوب شده است.
وی با بیان اینکه نبایست از نجابت رانندگان تاکسی سوء استفاده کرد ، گفت: راننده تاکسی نجیب است مانند برخی صنوف نیستند که با اعتصاب و تحصن محصولات خود را افزایش دهند و نباید از این نجابت سوء استفاده کرد.
این مدیر شهری بیان داشت: برای یکهزار نفر از شهروندان کارت بازرسی نامحسوس صادر شده تا در سطح شهر چشم و گوش سازمان باشند و کوچکترین تخطی را گزارش کنند .
فتحی بیرانوند گریزی به خدمات در نظر گرفته شده برای رانندگان زد و تشریح کرد: با شرکت هایلنت رایزنی هایی صورت گرفته تا بتوانیم محصولات را ۲۵ درصد زیر قیمت بازار خریداری کنیم و برای اولین بار بیمه درمانی مکمل با ۵۰ هزار تومان در سال برای رانندگان زحمت کش در نظر گرفته ایم.
وی ادامه داد : رانندگان می بایست دارای لباس فرم باشند و این طرح در حال نهایی شدن است.
مدیر سازمان حمل و نقل بار و مسافر افزایش کارشناسی شده قیمت ها برای مسیرهای مختلف را جراحی بزرگ و اتفاقی بی سابقه دانست و تصریح کرد: در گذشته بیس و پایه غلطی برای افزایش قیمت ها در نظر می گرفتند که به دور از عدل و انصاف بود، مسیر کوتاه داخل شهر با مسیرهای ۱۱ کیلومتری بیرون شهر یکقیمت داشت که خوشبختانه نخواستیم اشتباه مدیریت های گذشته را تکرار کنیم .
46
نظر شما